A Virgin módszer nagyon jó könyv

Mindig is szerettem azokat a könyveket amit híres emberek írtak . Így beszereztem nemrégiben a Sir Richard Branson által írt -A Virgin módszer-t. Mit mondhatnék , nagy élmény volt olvasni ennek az embernek a gondolatait .

Libri partner

Külön kiemelném , hogy nem egy olyan mű ahol csak a sikerekről beszél az író , itt a kudarcokról is szó esik . Az egyik ilyen esetük a Virgin cola ügy volt . Olyan részletesen leírja a kudarcot amiből mások is tanulhatnak . Talán a könyv lényege ez is a tanítás . A Virgin módszer betekintést nyújt abba , hogy egy globális vállalatot hogyan irányíthatunk .

Sir Richard Branson közben bemutatja érintőlegesen az életének néhány epizódját . És persze kitér egy egy témánál más cégekre is , csak abból a célból , hogy jobban megvilágítsa , érthetőbbé tegye a mondandóját . A célt el is érte mert a könyv olvasása közben jobban átláttam és jobban megértettem a nagyvállalati működést .

A kezdetekről is szól a könyv de nem fejti ki lépésről lépésre , mégis több leszel az által , hogy olvasod sorait . Egy újabb bizonyítékot találtam az olvasmányban arra , hogy a gazdagabb embertársaink és köztünk a kockázat vállalás mértéke e különbség .

Ahogy azt a Virgin Group oldalán is láthatjuk Sir Richard Bransont szinte minden érdekli . A cégében van szórakoztató ipar , egészségügyi , Bankok , technológiai vállalkozás , utazás és szabadidő és ott a Virgin galactic . Richard emlékszik honnan indult és mára már van egy olyan nonprofit vállalkozása amely a kezdő vállalkozásoknak nyújt segítséget . A Virgin start up pénzügyi és mentori , oktatási segítséget is tud nyújtani a kezdőknek .

Ha összegezni szeretném a könyvet akkor nehéz dolgom van . Csak szavakban tudom leírni és ez talán a buli,szórakozás,tanulás,izgalom,együttérzés és még több más érzelem is előbukkanhat az olvasóban .

Ha érdekelnek az életrajzi könyvek akkor ajánlom A Churchill lányok történetét vagy szintén nagyon jó könyv amit olvastam a George Lucas által írt Galaxisokon innen és túl .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...