Neo QLED- élvezd az otthoni mozizást

A Samsung Neo Qled tévéje már egy ugrással megint megemeli az otthoni mozizás élményét. A Quantum Mátrix technológiával még a sötétebb jelenetek is jobban látszanak. Igen gyakran a filmekben sötétben játszódnak a jelenetek többnyire, ez bosszantó, ha régebbi TV-vel nézzük a most ismertetett technológiaival végre ezek a jelenetek is élvezhetőekké váltak. Az innováció folyamán mini ledeket alkottak, tehát a megszokott méret 1/40-e. A részletgazdagság így sokkal minőségibb mint a normál méretű ledek esetében.

Szintén újdonság a Neural Quantum processzor. A mesterséges intelligencia segítségével javíthatod a régebbi tartalmaidat is. Az MI folyamatosan tanulja az igényeidet és ahhoz fog alkalmazkodni. A Samsung ezzel az intelligens processzorral javította azt az élményt amire egy filmrajongó vágyik, fokozta a vizuális élményt annak érdekében , hogy felejthetetlen élményeket gyűjtsenek a nézők.

Jobb kép és hangminőség

Nem csak a kép minőségén javítottak, hozzányúltak és szintén magasabb síkra emelték a térhatású, moziszerű hangzást. A Samsung OTS technológia a Dolby Atmos hangzásélményét nyújtja ami szintén élvezetesebbé teszi a filmezést. Ha viszont még ezt is fokoznád akkor a Q-Symphony lehetővé teszi , hogy a hangprojektorod szinkronban szólaljon meg a TV-vel. Régebbi TV-k nél ez nem volt lehetséges, mert ha a hangprojektor működött akkor a TV hangszórója automatikusan elnémult. Ennél a technológiánál viszont minden eszköz szinkronban szólal meg.

A Neo QLED tv 8K val és 4K val is beszerezhető, és több méretben is rendelkezésre áll.

A Gladiátor 2-ről írt cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...