A Shell tud változni a korral + videó

A Shell úgy tűnik felismerte , hogy az olajnak nincs olyan hosszú jövője már , így erőteljesen belekezdett az elektromos töltők építésébe és üzemeltetésébe . A Tesco oldalán kaphattuk az értesülést , hogy az energia ipari cég 2025-ig több mint 100 Tesco áruháznál állítanak fel elektromos autókhoz töltőállomásokat .

A kép forrása : Shell.hu

A Tesco és a Shell úgy állapodtak meg , hogy a már meglévő Tesco töltőállomások is a Shell Recharge kezébe kerülnek . Az elektromos töltők 100 % -ban megújuló forrásokból nyerik az elektromos áramot . Tehát azt mondhatjuk , hogy a nagy múltú olajtársaság időben lépett és valószínűleg így fenn is tud maradni a Brand. Ügyes lépés !

Régebben sok társaság mint például a gőzmozdony gyártók tönkrementek mert azt hitték a gőzmozdonyra mindig szükség lesz . De más ipari ágazatokban is voltak rá esetek , hogy nem tudott fejlődni a cég és ezért eltűnt a piacról .

A Shell-nek egyébként a célkitűzése az , hogy 2050-re 0 szén-dioxid kibocsátású vállalattá váljon . Jelenleg 100 000 töltőállomásuk van a világban . 2025-re ezt emelnék meg a tervek szerint 500 000 töltőállomásra .

További infókat az elektromos töltök-ről találhatsz a Tesco oldalán !

Ajánlott cikk

Forbes cikk a témában !

A klímaváltozás egyre több céget késztet arra , hogy fenntartható gazdálkodása legyen . Az Európai uniónak egyébként is célkitűzése , Hogy 2050-ig 0-ra csökkentse a káros anyag kibocsátást .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...