Zseniális a Netflix – Az Adam projekt

Az Adam projekt több szempontból is egy igazi jó film . Az első amit fel tudunk hozni az mellett , hogy megnézzük az a zseniális színészekből álló stáb . A főszereplők közt megtalálhatjuk Ryan Reynolds-ot , Mark Ruffalo-t , Jenifer Garner-t , Zoe Saldana-t és Catherine Keener-t . Mindenki a tőle megszokott nagyszerű alakítást nyújtja . A film erőssége maga a történet is . A jövőből jött srác aki találkozik fiatalabb énjével s majd később a még fiatalabb énjükkel ez már önmagában is egy siker kulcs . A repülős filmek kedvelői is megkapják azt amire vágynak . Egy igazán gyönyörű időutazásra is képes vadászgépet láthattunk a filmben üldözési jelenet közben is . És az a jelenet sem semmi amikor a géppel átugrik az időben a főszereplő Adam Reed .

A Kép forrása : Youtube

Nemcsak egyszerűen izgalmas a film hanem a látványosságban is nagyon erős . És ezért külön dicséret a látványtervezőnek is . Az akció és scifi történetbe belecsúszott a humor is , főleg olyan szövegek formájában amely hallatán szinte kényszeres nevetés jön ránk .

Összegzésképpen csak azt mondhatom , hogy a Netflix egy újabb kinccsel bővelkedik a filmiparban . Ajánlom azoknak akik egy unalmas napon felkívánják dobni a hangulatot magukban . Ez a film elmulasztja a rossz kedvet ! (Az Adam projekt)

( A Netflix oldalon találhatsz még több előzetest a filmről ! További infókat is találhatunk a filmről !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...