Meghan Trainor már 6 évesen énekelt

Meghan Elizabeth Trainor korunk egyik legjobb előadója (Legalábbis szerintem) Amerikai énekesnő,producer és dalszövegeket is ír.Számára a világ hírnevet a „All About That Bass” című száma hozta el. Ezzel a számmal gyorsan felkerült a Billboard top 100 as listájára. (Az All About That Bass-t mára már közel két és fél milliárdan nézték meg a Youtubon.) Kapott Grammy-díjat és Billboard Music Awards díjat is.


Az 1993-ban született énekesnő már egészen fiatalon,6 éves korában templomi kórusban énekelt.A zeneírói tevékenysége pedig 11 éves korában bontakozott ki. Tud gitározni és trombitálni is.
A szülei teljes mértékben támogatták. Még saját stúdiót is berendeztek neki az otthonukban. 18 évesen már kiadott önerőből 3 albumot. (A cikk forrása Wikipedia)

Holidays

Meghan Trainor ft. Nicki Minaj – Nice to Meet Ya

Let you be right 

2021 ben a Variety-ben olvashattuk , hogy az énekesnő egy vígjáték sorozatban kap főszerepet amely az NBCU TV és streaming megbízásából készül el . A cég azt nyilatkozta , hogy Meghan egy élénk és vidám előadó művész aki illik a az NBCU márkához . Trainor is boldogan közölte a hírt a közösségi oldalain !

A The Hungary Post több ilyen hasonló cikket tartalmaz . De magazinunkban találni klímaváltozással , üzlettel és közélettel foglakozó cikket is ! Sok videoklipet és film előzetest is megosztottunk az oldalunkon .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...