A Banco Santander fenntartható megoldásokat keres

A Banco Santander nemrégiben három célkitűzést közölt a klímaváltozás hatásainak mérsékléséért . Most pedig 11 országban keres olyan startup és scaleup társaságokat amelyek az autóiparhoz nyújtanak fenntartható megoldásokat a következő területeken : „mobilitás, logisztika és szállítás, valamint szén-dioxid-kompenzációs alternatívák, a Formula 1® támogatásával.” Közölte a bank a weboldalán !

A kép forrása : Pixabay

A Santander és az F1 hároméves együttműködési megállapodást írtak alá . A megállapodás lényege a szén-dioxid kibocsátás nullára való visszafogása . Támogatják és jutalmazzák azon vállalkozásokat amelyek a fentebbi céllal kapcsolatos innovációkat hajtanak végre , így segítve milliók életét a klímaváltozás elleni küzdelemben .

Az F1 célkitűzése , hogy 2030-ra jelentősen csökkenti a szén-dioxid kibocsátást . Például fenntartható üzemanyaggal , logisztikai megoldásokkal és a szállítás területén .

A Banco Santander weboldalán jelentkezhetnek a pályázatra társaságok !

Korábban az NRGreportban írtak arról , hogy a Santander az EIT InnoEnergy -el kötött megállapodást . A világ legnagyobb megújulóenergia támogatója fogja finanszírozni az EIT InnoEnergy innovációs törekvéseit . A társaság 300 vállalata közül a Santander 4-et már támogatott .

A Spanyol nagybankról azt is megtudhatjuk az egyik jelentésükben , hogy a Dél Amerikai esőerdők védelmében is részt vesznek .

A bank részvényei a Frankfurti tőzsdén 2022.09.30 án 2.3765 Eurón állt !

Cikk ajánlatunk : A közlekedés jövője

Az ajánlott cikkben megkíséreltünk belelátni a jövőbe a,i persze csak lehetséges jövő . Írtunk benne az utakról és járművekről is !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...