Modern lakberendezés

Avagy a korszerű és a természetes sajátos egyvelege

Fából készült dekoráció, korszerű világítástechnika, színes falak és bútorok – modern lakberendezés témájában a lehetőségek száma végtelen. Kizárólag a modern lakberendezés megoldásoktól azonban nem mindig kaphatjuk meg azt az otthonos enteriőrt, amire a legtöbben vágyunk. Itt kerül a képbe a hagyományos értékekhez és alapanyagokhoz való visszatérés.

A kép illusztráció

A kép forrása : Pixabay

Fókuszban a fonott, rattan megoldások mint modern lakberendezés

A rattan bútorok, a kosarak, az ízlésesen felületkezelt fa bútorok és dekorációk minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek nem csak a földszínekkel és a fehérrel kombinálhatóak, hiszen remekül passzolnak a mostanában nagyon menő, akár sötét árnyalatokkal festett falakhoz. Persze a helyiség mérete és tájolása mindenképp figyelmet érdemel, de ami egyébként az eklektikára jellemző, az napjainkban a modern lakberendezés rendszerek, tárgyak és használati eszközök természetes alapanyagokkal történő kombinálása.

A trendek egyértelműen abba az irányba mozdulnak, hogy a mai kor embere igyekszik a természetből minél többet becsempészni otthonába, de egyúttal nem lemondani a korszerűségről és a kényelemről. Egyre inkább a kreatív megoldások korát éljük, így a DIY projektek is főszerepbe kerülhetnek.

Írta : Kiss Anita

Ha ez a cikkünk érdekelte ezért szeretnénk ajánlani a konyhai berendezésekről szóló cikkünket is ! Az oldalunkon több olyan cikket is találhat amely érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...