A hasadék – Jozef Karika – a misztikus thrillerek rajongóinak

Valóság vagy fikció? Elsőként ez jut eszébe annak, aki elkezdi olvasni A hasadék című könyvet. Jozef Karika szlovák szerző misztikus thrillere egy hátborzongató történetről szól, amit a leírás alapján egy, az írót megkereső, mentálisan eléggé szétesett ember elmondása alapján fűzte regénnyé. A történésekhez valóban élő linkek is elérhetők a regényben. De a lényeg mégsem ez, sokkal inkább az a hangulat, amit a könyv elejétől a végéig fenntart az író. A magyarul elérhető könyv garantáltan jó választásnak bizonyul azok számára, akik szeretik a titokzatos történeteket, és érdeklődést mutatnak a misztikum világa iránt.

A könyv borítóképe . Csak illusztráció !

A történet a Tribecs-hegységben eltűnt emberek legendáját dolgozza fel. Szinte A Dyatlov-rejtély jut az olvasó eszébe a sztoriról, de valahogy mégis európaibbnak érezzük, és már csak a helységnevek miatt is közelinek hozzánk. A sztori egyébként teljesen más, ám spoiler nélkül igen nehéz lenne írni róla. A misztikum valami elképesztően félelmetes világábrázolással társul, amitől azt érzi az ember, hogy bekúszik a bőre alá az egész, és nem szabadul. Szó szerint is igaz, ugyanis ez a könyv a letehetetlen kategória.

Krimi,bűnügyi,thiller könyvek itt ! Libri : Regisztráció nélkül is rendelhetsz könyvet!

Gondolj bele, mi lenne, ha eltévednél egy sötét erdőben, ahol a valóságérzékelésed teljesen megváltozik? A misztikummal bőségesen átszőtt A hasadék nem éppen éjszakai olvasmány. De ha kifejezetten kedveled az efféle borzongást, akkor már csak a hangulat miatt is megéri este elővenni a kötetet. Jozef Karika írói képességeinek ékes példája, hogy abszolút beszippant a történet, és akár néhány esti nekifekvéssel a könyv végére érhetsz. Arra viszont készülj fel, hogy gondolataid őrült tempóban cikáznak majd, ahogy egyre fogynak az oldalak! (Titokzatos)

Az ajánlót írta : Kiss Anita

A Top Gun Maverick ajánló is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 4 / 5. Szavazatok száma: 1

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...