Friends – Jóbarátok – Verseny a Central Perkig – társasjáték

Minden idők legnagyobb Jóbarátok kvíztársasjátéka. Tedd próbára a JÓBARÁTOK c. sorozattal kapcsolatos tudásod! Játssz a hat főszereplő egyikeként, és foglald el elsőként a helyed a Central Perk kávézó kanapéján! Ne hagyd, hogy egy Csavart labdás kvízkérdés kifogjon rajtad! (Friends)

A társasjátékot a Libri oldalán regisztráció nélkül is megrendelheted ! Vásárlásoddal oldalunkat is támogatod ! Köszönjük !

Ki ne ismerné, szinte az egész világon a 6 jó barát történeteit . Az amerikai filmsorozat 1994-ben készült , legalábbis ami az első évadot jelenti . A 25 perces epizódok igazi humor forrást jelentettek a nézők számára . Nem egy színész lett általa ismertebb .

Például nézzük Jennifer Anistont . Ő a sorozat előtt csak néhány filmben játszott és talán csak az USA-ban ismerhették . Az ő életét pont a sikeres Jóbarátok változtatta meg . Most is aktív . A legutóbbi filmje éppen a 2021-ben játszott egész estés (100 perc) Jóbarátok: újra együtt . Vagy felbukkant a Netflix-ben is a Gyagyás gyilkosság 1-2 részében . Vagy korábbról nagy dobás volt a Családi üzelmek és kellékfeleség . (Friends)

Matt LeBlanc világhírnevét is szintén ennek a sorozatnak köszönheti . Előtte reklámfilmekben szerepelt és néhány epizódba Rém rendes családban is megjelent . A sorozat után ő is játszott néhány nagyszabású filmben . A Charlie angyalai két részében is vagy a Lost in Space magyarul Elveszve az űrben-ben is főszerepet játszott .

Matthew Perry is nagy sikernek örvendhet azóta is . A sorozat után olyan filmekben láthattuk mint a Megint 17 korábban pedig a Bérgyilkos a szomszédom és a második része is ide sorolható . A bolond szél fúj és a Hajszál híján hősök is jó filmek tőle .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...