Tom Cruise – Top Gun : Maverick

Mindig is odavoltam a repülőkért és így a repülős filmekért is , alapból azt mondhatnám , hogy jó film . Ám ez annál több . Most azt mondhatom – vannak a repülős filmek és van a Top Gun Maverick . Mind látványban mind érzelmi hatásban kiválóan teljesített a film . A néhány párbeszédtől eltekintve szinte végig repülték a filmet , bemutatva néhány igazán jó repülős manővert . (Tom Cruis)

Bemutatták az új és annál újabb technológiákat amelyek eltörpülnek az ellenség 5.-dik generációs szuper repülőgépek mellet . De ez nem volt hátrány mert az emberi tényező legyőzte ebben a filmben a technológiát . 

A légi csaták különösen örömtelivé tették a film megtekintését . Persze azt is hozzá kell tennem , hogy a nagy vásznon minden szebb mint otthon a TV-n . Ez egy igazi moziélmény .

A film igazi sztárokkal bővelkedik . Tom Cruise valamint Jennifer Connelly , Ed Harris , John Hamm és Val Kilmer is szerepelnek a mozialkotásban . A rendező pedig Joseph Kosinski . Ő rendezte A Tron: örökséget és a Feledést is .

A Ryan közlegény megmentése cikkünk is érdekelheti !

Tom Cruise újabb kém filmmel rukkol elő 2023-ban . Júliusban mutatják be a Mission: Impossible – Leszámolás – Első Részét . Rá egy évvel pedig majd a második részt is láthatjuk a mozikban . Az első részt még be sem mutatták de a rajongók az IMDb oldalon 8.1 ponttal értékelik . Igaz eddig csak 28 an szavaztak .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...