Az egészség tanulható! A bizonyítékok keménykötésben érkeznek

Dr. Gergely Anna és Dr. Makra Milán kötete az egészséges életmód iránt érdeklődőknek igazi csemegének számít. A 2023-ban megjelent könyv abban igyekszik elkalauzolni az olvasót, hogy miként lehetséges az egészség megőrzése mai rohanó világunkban is. Erre egyfajta folyamatként tekintenek az írók, és végig vezetnek bennünket azon az úton, ami a betegségek előfordulásától, a genetika szerepétől indul, majd a gyulladások megszüntetésén keresztül olyan, szinte lerágott csontnak számító témákig vezet, mint a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás.

A könyv borító képe csak illusztráció !

A szakemberek által górcső alá vett témák fontosságával mindannyian tisztában vagyunk. Ám a részletek és a szakmai tudnivalók már annál kevésbé ismertek. Az egészség tanulható címet viselő kötet éppen ebben igyekszik segítséget nyújtani. Legyen szó életmódváltásról, egy betegség leküzdéséről, vagy az emberi test működése iránti érdeklődésről. A könyv rengeteg hasznos információval és hiteles adattal szolgál. Segítségével sikerülhet összeállítani egy egészséges étrendet, és megtudhatod azt is, milyen, és mennyi mozgásra van szükséged életviteled mellett.

Természetesen nem mehetünk el civilizációs megbetegedések és azok egészségügyi kockázata mellett sem. A stressz a legtöbbek életében jelen van ilyen vagy olyan formában, és annak feldolgozása, leküzdése, a már kialakult pszichés problémák diagnosztizálása kiemelt jelentőséggel bír a mentális egészség érdekében. Az érzelmi kiegyensúlyozottságot nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ha ugyanis ez nincs meg, akkor a fizikális megbetegedések kockázata nő, és azok leküzdése is nehézkessé válhat. Ha fejben, érzelmileg rendben vagy, az valódi erővel bír az életminőség javítását illetően.

A két szakember szerző felhívja a figyelmet az emberi testben és elmében rejtőző energiákra. A káros környezeti hatások és a függőségek minimalizálására, valamint az így elérhető eredményekre.

A cikk írója : Kiss Anita

Ha érdekelnek a Skandináv krimik akkor ez a cikkünk is neked való !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...