Riley Sager – Várj, míg sötét lesz – igazi kísértetházas sztori

Mindannyian ismerjük azokat a történeteket, amikor a család beköltözik egy baljós történettel rendelkező házba, s idővel egyre furcsább dolgok kezdenek el történni. A sztorit akár lerágott csontnak is vélhetnénk, ám nem úgy, ahogyan Riley Sager tollából megszületik.

A könyv borító képe . A kép illusztráció !

Az amerikai bestsellerszerző nevéhez olyan izgalmas regények kapcsolódnak, mint A három lány, Az akarsz velem játszani?, és a Zárj minden ajtót! Stephen King is elismerően nyilatkozott az író munkásságáról, amit olvasóként szinte azonnal meg is lehet érteni.

Történetünk főhősével bepillantást nyerhetünk egy olyan életbe, amelyet a gyermekkorban megélt kísértetjárta házban eltöltött időszak határoz meg. A különleges az egészben az, hogy ő semmire nem emlékszik abból, amit apja vagyonokra váltott a történet könyves formában történő megjelenítésével. Az évek eltelnek, és amikor Maggie elveszíti édesapját, visszatér abba a házba, ahonnan egykor minden elindult. Nem titkolt szándéka felfedni, hogy valóban megtörténtek-e a Könyvben leírtak. Vagy csupán a képzelet és az anyagi haszonszerzés miatt élte nem éppen az átlag fiatalok életét.

Ha olvastál már kísértetházas történeteket, akkor valószínűleg van egyfajta elképzelésed arról, hogy mire számíthatsz. Riley Sager azonban nagy eséllyel meghaladja fantáziád, és egészen elképesztő kalandra invitál. Az első pillanattól beleélheted magad a sztoriba, ebben pedig az igényes írásmód és az elképesztő írástechnika sokat segít. A sodró erejű regény az a kategória, ami nem hagy nyugodni. És minden alkalommal, ha a kezedbe veszed, csak tovább és tovább akarod olvasni. A fantáziát, érzelmeket és kíváncsiságot megmozgató történet bővelkedik a váratlan fordulatokban. És egyik ámulatból esel majd a másikba, hogy mi mindent ki lehet még hozni az elcsépeltnek hitt kísértetjárta házas sztoriból.

A cikket írta : Kiss Anita

A maci kiállításról írt cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...