A Hawaii csupaszív Aquaman 2.- Jason Momoa

Jason Momoa nem csak egy 195 cm-es tökéletes izomzatú színész, hanem egy kiváló tehetség és egy csupa szív ember. Színész, (Aquaman 2) modell, rendező és producer. 1998-ban indult modell pályafutása, majd alig egy évvel később színészként is bemutatkozott a Baywatch Hawaii című sorozatban. A színész népszerűségét a karizmatikus külsején és tehetségén túl a szerepekbe való elhivatottsága és a személyiségének autentikussága miatt is köszönheti . Az Aquaman szerepét közel öt évig titokban tartotta, és csak egy interjúban árulta el. Momoa rendszeresen részt vesz testmozgásban és edzéseken, hogy megőrizze jó fizikai állapotát és felkészültségét a szerepeihez.

Aquaman 2. sztorija : A film fő cselekménye szerint Aquaman, aki most már az Atlanti trónon ül, kénytelen együtt dolgozni a testvérével, hogy megakadályozzák a Black Mantát, aki bosszút akar állni rajta.

„Aquaman and the Lost Kingdom” a 2023-as amerikai szuperhős film, amely a Warner Bros. Pictures által készült. A főszereplője Jason Momoa, aki az első részben is játszotta Aquaman szerepét. A film másik fontos szereplője Amber Heard, aki Mera szerepét játssza. A film rendezője James Wan, aki az első részt is rendezte.

Alakította Ronon Dexet a Csillagkapu – Atlantiszában. 2008-ban Momoát megtámadták egy törött sörösüveggel. 140 öltéssel varrták össze a sebet. Innen a karakteres szemöldöke. Játszotta a Conan, a barbárt 2011-ben. Az igazi hírnevet viszont Khal Drogoként érte el a Trónok harca című népszerű sorozatban.  Ez után a meghatározó karakter után, nem találták meg a szerepek, ezért elég nehéz anyagi helyzetbe került családjával.  2016-ban debütált Aquaman szerepében a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában. Ezzel a karakterrel visszatért és megmutatta nem csak tökéletesre gyúrt alakját, hanem színészi tehetségét is.  Családi élete minta értékű, Lisa Bonet színésznővel nevelik két közös gyermeküket, de Bonet első házasságából született lányával is kiváló a kapcsolata. Védelmező családapa. Legutoljára Magyarországon is forgatott. 

Írta : B.E.

Időutazós film a netflixtől !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 4 / 5. Szavazatok száma: 1

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...