Meg 2. – Az árok- az óriáscápa visszatér

A cápa történetek mindig is jónak számítottak, bizonyítja ezt a nézettség is . Mindig egy különös világba kalauzolnak el minket , a rejtélyes tengeri világba . A MEG első részében már megcsodálhattuk ezt a mélységet és némi izgalommal is elláttak minket a film alkotói . Reményeink szerint nem lesz ez másként a Meg 2. ben sem . Cikkemben részletesebben írok a történetről majd megvizsgáljuk, hogy már most milyen hangulatú kritikákat kap a mű .

A Meg 2. története

A történet szerint ismét az óceán mélyére kell lemenniük a főhősöknek (Jason Statham és Wu Jing) , hogy az óriáscápával megküzdjenek . Ezúttal azonban nem csak az ős cápák jelenléte jelenti számukra a veszélyt , hanem azok a bányászok is amelyek a mohó bányatulajdonosnak az emberei . Itt megoszlik a figyelem és a két tűz között szituáció lép érvénybe . Az egyik oldalon a cápa természetes éhsége a veszély a másik oldalon pedig az emberi gyarlóság, gonoszság . A végeredmény kimenetele még kérdéses azok számára akik még nem látták a filmet , de az már most bizonyos , hogy a csali ismét Jonas (Jason Statham) lesz .

A kép csak illusztráció !

Mit mondanak a filmről mások ?

A film kritikusok tetszését egyáltalán nem nyerte el a film . A mozgóképek zöme játszódik a vízmélységében és szerintük , olyan mintha nem is a Megalodon óriáscápáról szólna a film , hanem az Árokról . A cselekmény szál túlságosan fókuszál a bányászok és főhősök kiélezett harcára és magát a cápát csak imitt s amott lehet látni . Emlékezzünk csak vissza az első részben látottakra , ott is az volt a jellemző, hogy a szörny nélkül telt el a filmnek csaknem a fele . Bár 2018-ban kasszasiker volt most nem biztos, hogy ezt megismétlik . A film készítési költségeinek fele származik Kínai forrásból , így talán ha ott bemutatják akkor megint megdobhatja a bevételt .

Meg 2- A film szereplői és közreműködői :

Jason Statham , Wu Jing, Sienna Guillory, Skyler Samuels , Shuya Sophia Cai, Cliff Curtis

Rendező : Ben Wheatley többek közt ő készítette a Tomb Raider 2.-t is .

A film az IMDb szavazás szerint : 6/10

Hazánkban az InterCom forgalmazza !

Az óriáscápa első részéről itt írtunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...