Wednesday: nem csak a sötét humor kedvelőinek

A Netflix 2022-es sorozata már most sok rajongót tudhat magáénak. A Wednesday nemcsak a fiatal korosztályt célozza. Akár a negyvenesek is megtalálhatják számításukat az egyébként nem túl hosszúra nyúló első évad esetében. Az amerikai fantasy sorozat rendezője az a Tim Burton. A nevéhez nem kisebb filmek köthetőek, mint a Charlie és a csokigyár, Az Álmosvölgy legendája, A halott menyasszony, vagy például az Éjsötét árnyék. Az irányvonal tehát adott, a Wednesday esetében pedig kifejezetten jó humor is társul a látottakhoz.

Wednesday előzetes

A történet középpontjában a Jenna Ortega által megformált Wednesday áll, akit szülei a híres Nevermore Akadémiára küldenek, hogy ráleljen arra, ki is ő valójában. A furcsa szerzeteket tömörítő oktatási intézményben Wednesday kívülálló, ahogy tulajdonképpen mindenki más is rajta kívül. A rendkívül okos, és kétségkívül szarkasztikus Wednesday Addams hamar talál olyan elfoglaltságot, ami valójához jól passzol. Egy gyilkosságsorozat ügyében kezd nyomozni, és időközben barátokra, ellenségekre egyaránt szert tesz.

DVD és Blu-ray film újdonságok

A sorozat igencsak tetszetős képi világgal társul, és zenei stílusa is sokak szívéhez közel állhat. A különleges hangulatú történet az első résztől a képernyő elé szegezi a nézőt, és ha a fekete humor sem áll távol az embertől, akkor igazán jó szórakozásban is lehet része. A Netfix egyébként is remek választásnak bizonyul akkor, ha egy jó sorozattal töltenénk az ünnepeket. Kínálatában minden korosztály és érdeklődési kör megtalálja számítását.

A 10 legjobb szerelmes dal is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...