Testünk láthatatlan világa egy orvos szemén keresztül

Mindig is érdekelt az emberi test működése? Szeretnéd megérteni, hogy miként működik a szervezet? Az orvosi szakkönyvek világától eltérő, érthető, olvasmányos formában szeretnél a témában olvasni? Dr. Jonathan Reisman könyvének, a Testünk láthatatlan világa címet magán viselő olvasmánynak segítségével izgalmas kalandra indulhatsz az emberi testben. (Orvostudomány)

A kép csak illusztráció !

Az orvos-író egészen onnantól indítja történetét, hogyan ismerkedett meg az test működésével tanulmányai során, mi vitte rá arra, hogy az orvostudományt válassza hivatásaként. A regényként is felfogható könyv kalandosan, izgalmasak sorolja fel a test leginkább ismert szerveit, szervrendszereit, és ismerteti azokat az olvasóval. Teszi ezt azonban nem akárhogy, ugyanis az író saját orvosi tapasztalataira hagyatkozva részletezi a működést, az előforduló megbetegedéseket és azok gyógyítását. Konkrét példákat hoz az orvosi gyakorlatra és az általa megéltekre. Ezen a ponton ad az olvasmány többet, mint bármelyik szakkönyv. (Orvostudomány)

Levonja a következtetéseket, amelyek gyakran az emberi lét mélységéig vezetnek. Az írástechnikai szempontból is egészen szépen megalkotott könyv igazi élményt kínál mindazoknak, akik érdeklődnek a biológia, az orvostudomány, a gyógyászat, a test és a lélek egysége iránt. Ez utóbbi kiemelt szerepet kap a tényleges, racionális tények mellett. Sajátos hasonlatokkal, a laikusok által is könnyen értelmezhető szövegekkel kerülhetsz közelebb ahhoz a testhez, amelyben életed végéig élsz majd. Dr. Jonathan Reisman könyve igazi élményt kínál a tartalmas olvasmányok kedvelői számára.

A The Hungary Post értéket közvetít az olvasói felé . Gondosan válogatjuk ki a könyv ajánlatainkat .

A Virgin módszer ajánlója is érdekelheti ! Oldalunkon igyekszünk olyan könyveket ajánlani amelyek nagyobb érdeklődést válthatnak ki . Több száz könyvet ajánlottunk a Libri partnereként . Böngésszen nálunk .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...