Genezis – pörgős krimi Robin Cook tollából

Robin Cook regényeit talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen az orvos-író már évtizedek óta vezeti a népszerűségi listát a krimik rajongóinak körében. A Kóma, a Járvány, vagy például a Halálos kockázat című regényei a mozivászonra is átültetésre kerültek. A szerző újabb regényei között nagy népszerűségnek örvend a Mobil, a Hibridóma és persze a Genezis. Ez utóbbiban az igazságügyi orvosszakértő munkája kerül középpontba, és olyan korszerű módszerekkel is megismerkedhet az olvasó, mint a DNS családfakutatás.

A könyv csak illusztráció ! Megrendelhető a Libri webshopban !

Robin Cook az elmúlt évtizedekben egyébként is érdeklődést mutat az orvostudomány újdonságai iránt. Ezeket a megfelelő szakemberekkel együttműködve regényeibe is beépíti. Nem történt ez másként a Genezis esetében sem, amelyben a gyilkos kilétét igyekeznek főhőseink a családfakutató társaságok egyikének segítségével felkutatni. A halottak száma azonban csak egyre nő, és a váratlan fordulatok közepette a bonctermek világának sajátos hangulatába is bepillanthat az olvasó.

A könyv itt megrendelhető !

A szerző regényeinek sodró lendületét az adja, hogy az átlagember számára ismeretlen világban kalandozhat. Az orvoslás negatív oldalával, a pénzéhséggel és a hatalom rossz célokra történő felhasználásával is megismerkedhet az érdeklődő. A kórházi környezet hiteles visszaadásáról ezúttal is az az író gondoskodik, aki egyébként szakmáját illetően otthonosan mozog ebben a világban, hiszen maga is orvos. Robin Cook Genezis című regénye garantáltan odaszegez a kanapéhoz. Ha időhiánnyal küzdenél, akkor is néhány nap alatt a végére érsz majd.

Írta : Kiss Anita

Az egészségügyi könyv ajánlatunk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...