Falling for Christmas

Itt van Lindsay Lohan új filmje!

Lindsay Lohan, vagy szeretjük, vagy nem. A tini-filmek után jelentősen lefogyott, és egészen új karaktereket megformáló színésznő idén ősszel a Netflix csatornáján tér vissza. A 36 éves Lindsay a Falling for Christmas-ben játszik, melynek előzetes néhány napja érkezett meg. A történet szerint egy szállodai örökösnő szerepében jelenik meg Lindsay, aki nevén túl szeretne valamit életében, amiről emlékeznek majd rá. A sztori már-már sablonosnak és unalmasnak is mondható lenne, főleg, hogy némi romantika is társul hozzá, de karácsonyi szirupnak biztosan megállja a helyét a film.

A kép forrása a Netflix előzetes

Lindsay egyébként az elmúlt években visszavonult a színészettől, és a Falling for Christmas lesz az a film, amivel visszatér a filmiparba. Jelenleg két filmre szóló szerződése van a Netflix streaming csatornával, az érkező karácsonyi film ennek első darabja. A Variety szerint Lindsay úgy nyilatkozott, „…a színészethez visszatérni tulajdonképpen olyan, mint a kerékpározás, amit soha nem felejt el az ember.” A Falling for Christmas premierje november 10-én lesz a Netflixen.

Ismerve a színésznő filmes múltját, a történet hangulata nagyjából borítékolható. A romantikus vígjáték valószínűleg hozza majd a Cserebere szerencse, a Kismamának áll a világ, a Tudom, ki ölt meg stílusát. A Lindsay karrierjében kiemelkedőnek tekinthető Anya, lánya, unokája után lesz mit felülmúlni, meglátjuk, sikerül-e a nagy visszatérés. Az biztos, hogy az ünnepi hangulat és a laza kikapcsolódás garantált a Netflix filmjével. A Jack Wagner rendezésében napvilágot látott történet főszereplőjének helyébe sokan szívesen beleélik majd magukat, és a romantika, valamint a humor kettősét kedvelők is előszeretettel választják majd a Lindsay Lohan-nel töltött időt.

Írta : Kiss Anita

A 10 legjobb szerelmes dal cikkünk is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...