Cégek amelyek nagyok lehetnek

A kép forrása : Pixabay

Sokan keresik azt a lehetőséget ami a szilíciumvölgy idején volt . Olyan cégeket kutatnak amelyek most még kicsik de bennük van a nagyság lehetősége . Azt már élesen láthatjuk , hogy a jövő nagy cégek egyik iparága az Energia . Mind fontosabb és sürgetőbbé válik , hogy leváljunk az olaj és gáz használatáról . A háború hozadéka az , hogy ez a folyamat felgyorsult . Legalábbis ami Európát illeti .

Most is mint mindig a napelem mellett senki sem mert eleinte kiállni . Persze akkor még nem volt olyan hatékony és nem volt nyereségesen működtethető napenergia cég . Szerencsére azonban a végek nem adták fel . A jó cégek igazgatói előre látnak . Világosan láttuk , hogy az olaj és gáz korszaka megkezdte a hanyatlását . Sokaknak még mindig korainak tűnik a kijelentésem . De nem korai .

A napenergia művek ma már gazdaságosan olcsón működtethetőek . Egyre hatékonyabbak is a napelemek és megjelentek az akkumulátor rendszerek is amelyek segítségével folyamatosan lehet energiát biztosítani . A nem is olyan távoli jövőben inkább az elektromos áram lesz a fő energia földünkön .

Igen még drágák az elektromos autók , de ez mindig is így volt . Amikor először kezdtek el egyáltalán autót gyártani akkoriban először a tehetősebb emberek tudták megvenni . Ez manapság is így van . Hamarosan maguk a kormányok is kénytelenek lesznek jobban népszerűsíteni az elektromos autókat és az otthoni naperőművek használatát . Így biztosítható az energia függetlenség .

Növekedő cégek

Már látszik és egyre erősebbek azok a cégek akikben nem hittek nem is olyan régen . Ahogy megjósoltam a Tesla szárnyalt és tartja a domináns szerepét az elektromos járműgyártás területén . Még mindig előnyben van más nagyvállalatokkal szemben .

Az általam figyelt két napenergiás cég 2008 – ban indult útjára . Az egyik az Alteo a másikat pedig most fedeztem fel ,ők a Photon Energy Group . Az Alteo Magyar a másik cég pedig Holland . Mindkettő cég dinamikus növekedést mutat . Az Alteo hazánkban lehet nagy . Ők nem terveznek egyenlőre külföldi terjeszkedést . A Photon Energy Group viszont globálisan terjeszkedik . Ami közös mindkettő cég jövője szempontjából , hogy hamarosan nagyobb szerepet kell vállalniuk és nagyobb igényeket kell kielégíteniük .

A cikkben lévő cégek említése nem feltétlenül azt jelenti , hogy vegyen a részvényeikből . Arra is fel hívnám a figyelmet , hogy úgy általában bármilyen részvény vásárlása kockázatokkal jár . Tehát ha részvényt vásárol akkor kérje ki szakemberek véleményét !

Írta : B.A.

Cikkünk az elektromos repülőről

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...