Digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2022

Fotósuli kezdőknek – a látványos fotók titkai

Enczi Zoltán – Richard Keating

A könyv itt megrendelhető ( Libri ) !

Amikor megvásároljuk az első fényképezőgépünket, gyorsan ráébredünk, hogy a géphez mellékelt használati útmutató nem ad valóban használható tudást. Nehezen érthetőek az ábrák, bonyolult a leírás és egyáltalán nem derül ki belőle, hogy mi a titka a jól sikerült fotóknak . Könyvünk, illetve a kezdő fotósoknak szóló sorozatunk második része látványos képeken keresztül mutatja be a digitális fotózás alapjait, gyakorlati tippeket ad a népszerű témák fényképezésével kapcsolatban, illetve számos olyan fotós trükköt bemutat, amit az okostelefon kamerájával egyáltalán nem tudunk megoldani. A tizenhatodik kiadásában megjelenő könyvben eloszlatjuk a tévhitet, miszerint profi szintű felvételeket csak hivatásos fotósok készíthetnek.

Egy másik fotós bejegyzésünk

A könyvel kapcsolatban megjegyezném , hogy nekem is van olyan ismerősöm aki nagyon szeret fotózni . Megmutatta egy alkalommal , a fotók amit a tájról készített annyira jók voltak , azokról nem mondtam volna meg , hogy ő csinálta . Egy igazi rajongó minden könyvet elolvas a választott rajongása tárgyában . Magam is minden könyvet megveszek szinte az én hobbim kategóriájából . Az önfejlesztésről is írtam egy cikket amit nagyon ajánlok bárkinek !

Ez is érdekelhet: A 10 legjobb szerelmes dal

A szerelmes dalok arra is jók , hogy megteremtsük a romantikus pillanatot . És így felejthetetlen élményben lehet részünk azzal akit szeretünk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...