Kismama fotózás – az emlék, ami örök

Gondoltál már arra, hogy profi segítségével örökítsd meg a várandósság hónapjait? Ez az az időszak, amikor tested és lelked egyaránt nagy változáson megy keresztül. Nem csak nőként igazi élmény megélni a pocaklakó növekedését, hanem a család minden tagja számára. A kismama fotózás nem véletlen örvend nagy népszerűségnek. Örök emlék

Örök emlék : Tapasztald meg a nőiség új oldalát!

Egyetlen nő fotóalbumjából sem hiányozhatnak azok a képek, melyeken a nőiesség és a várandósság szépsége összekapcsolódik. A kicsi növekedése során számos változást tapasztal meg saját magán a leendő édesanya, és ahogyan egyre nagyobb a pocak, úgy fedezi fel magában egy egészen új oldalát. Kreatív kismama fotózás keretein belül lehetőség nyílik arra, hogy egyedül, vagy akár pároddal maradandó emlékként szolgáló képek szülessenek.

Fókuszban a nőiesség

A világhálón kattintgatva számos olyan videóval találkozhatunk, melyek az első trimesztertől veszik sorra a pocak növekedését. A végeredmény valóban elképesztő, és arra hívja fel a figyelmet, milyen csodásan alkotta meg a természet a női testet. Ezt akár kismama fotózáson keresztül is megörökítheted. Igazán látványos különbség látható a második és a harmadik trimeszter között. A nőies, gyakran csipkével kombinált ruhadaraboknak köszönhetően ugyanakkor maximálisan nőiesnek érezheted magad mind a fotózáson, mind az elkészült képek láttán.

Az élet körforgása újabb és újabb szerepek megélésére ösztönöznek. A kis jövevényre várakozás időszaka nem csak párodnak lehet újszerű, hanem szüleidnek, testvérednek is. A kismama fotózás során akár édesanyáddal, nagymamáddal is együtt szerepelhetsz a képen, ezzel is emlékezve mindazokra az évekre, amikor még Te voltál a gyermek.

Szabadtéri kismama fotózás is lehetséges!

Ha az időjárás engedi, akár szabadtéri kismama fotózás keretein belül is megörökítésre kerülhet a számodra fontos időszak. Érdemes akár visszatérni is, és még a pocaklakó megérkezése előtt újabb profi képeket készíttetni. Bár ezeknek a gyerkőc még csak a pocakban lesz részese, de a későbbiekben valószínűleg ő is szívesen nézegeti majd ezeket a fotókat. Miért ne adnád meg számára is ezt az élményt?

Az életre való nevelés cikkünk is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...