Charlie Sheen visszatérhet a rivaldafénybe

Charlie Sheen-t nagyon régóta nem láthattuk sehol szerepelni, bár a legutóbbi filmje Grizzly II: The Predator 2020-ban volt először bemutatva. Az életében inkább a drog és a szeszes ital volt az uralkodó, mígnem egy napon azt nem gondolta, hogy nem iszik többet. 2017-ben elfelejtette, hogy időre kell elmenni Sami nevű lányáért. Egy barátját kérte meg, hogy vigye el őt, hiába ért oda mégis időben mégis rosszul érezte magát e helyzettől. Akkor döntötte el, hogy nem iszik többet.

Korábban már leszokott a drogról is és így gondolta, hogy ez is menni fog. Most már egy hónap híján 6 éve nem iszik és nem is drogozik. Nyilatkozta a People magazinnak. A magazinnak adott interjújából azt is megtudhatjuk, hogy lépéseket tesz a rivaldafény felé . No egyenlőre csak tesztelgeti , a magazinnak adott interjú is ezen első lépések egyike. Charlie azt mondja már nagyon várja, hogy újból szórakoztathassa a közönségét a színészetével.

A kaszkadőr 2024 előzetese és infók is érdekelheti !

A színész New Yorkban született 1965-ben. Először kilenc évesen szerepelt filmben, majd később egyre több szerepet kapott. Az első mindenki által jobban ismert film amiben szerepelt az A szakasz volt 1986-ban. Majd a Tőzsdecápák jött, A pokol angyala, Nagy durranás, A három testőr, Haláli fegyver és még sorolhatnám a jobbnál jobb filmjeit. Érdemes megjegyeznünk azt a sorozatot amelyet talán mindenki ismer és szeret is: Két pasi- meg egy kicsi. Ott ő játszotta a szívtipró pasi szerepét.

A kép forrása – YouTube

Összegzés képen elmondható, hogy csodás tőle, hogy egy elhatározásra , egyik pillanatról a másikra abbahagyta a káros szenvedélyét. Szerintem sokan várhatjuk azt is, hogy szerepelni lássuk ismét valami nagy mozi filmben. Addig is álljon itt egy előzetes a Bookie-ből. (Charlie Sheen IMDb)

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...