Karácsony- Amikor megmentettem a karácsonyt- Ben Miller könyve

Jackson már mindent tud a karácsonyi ünnepekről. Tudja, hogy a télapó szánját a rénszarvasok húzzák, sőt repülni is tudnak, és tudja az ajándékokat a manók készítik a télapó „főhadiszállásán” az Északi sarkon. Az ismeretei kiterjednek arra is, hogy Karácsony apó egyetlen éjszaka alatt képes kihordani az összes ajándékot minden gyermeknek a földkerekségen. Egy dolgot azonban mégsem tud még, hogyan lett télapóból télapó. A szent estén módjában áll találkozni személyesen a Karácsony apóval, és végre megtudhatja tőle a kérdésére a választ. A télapó elmeséli neki a történetét.

A könyv itt megrendelhető !

Elkezdi a történetet a varázslatos világról ahol egy Torvil nevű, zsugori és boldogtalan manó él. E kis lény nem érti mi a jó a Karácsonyban. A kis Jackson valószínűleg más történetre számított, azonban ahogy a télapó is mondja, a nagyon jó mesék sajátossága a meglepetés.

Ben Miller színész és komikus Charles Dickens klasszikus történetét írja újra ebben a műben, amelyhez Daniela Jaglenka Terazzini készített csodálatos illusztrációkat. A könyv végére senkinek nem marad kétsége afelől, hogy Karácsony apó igenis létezik!

Ben Miller Londonban született 1966-ban. Több nagy filmben is szerepelt: Johnny English mindegyik részében, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt és nemrégiben játszott a A Bridgerton családban .

A Meséljetek kuflik társasjátékról írt bejegyzésünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan ajánlót is találhatnak amely a Karácsonnyal kapcsolatos: csak írják be ennek az az oldalnak a keresőjébe a Karácsony szót.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...