Meditációk angyalkártyával- Kimberly Marooney

A megrendelők egy komplett csomagot kapnak amiben benne van a könyv, a kártyák és a napló is amiben vezetheted a tevékenységedet. Az angyalkártyák segítségével kapcsolatba léphetsz az angyalokkal, és a belső bölcsességed is napvilágra kerülhet. Az angyalkártyák a szeretetet és megnyugvást hozzák el a szívünkbe. (Kimberly Marooney)

A kártyacsomagot itt megrendelhetik !

Segítenek abban hogy elmerüljünk önmagunkban és megtisztítsuk az érzéseinket, és segítségükkel rátalálhatunk a helyes útra. Általa jobban el tudunk igazodni az élet dolgaiban. A kártyák örök érvényű értékes dolgokat közvetítenek mint a szerelem, barátság, bölcsesség, imádság, emberség és angyalság . A könyvben megtalálhatjuk a kártyák használatának módját, és az angyalok világáról is ismertet. Ezzel is segít abban, hogy felfedezzük földi létezésünk értékeit, és jobbá tehetjük a kapcsolatainkat.

Kimberly Marooney angyalszakértő. tehetséges angyalológus és misztikus. Spirituális tanácsadóként is ténykedik. Dr. Marooney átesett egy sorsformáló nagy betegségen, imádkozással fordult istenhez. Választ is kapott az angyali seregek által és feladatot is, képezzen hidat az emberiségnek a szelem birodalma felé. Így hamarosan megszületett az első könyve az „Angyali áldások”. Kimberly az életét annak a nemes útnak adta, hogy segít másoknak megtapasztalni az isteni jelenlétet és szeretetét amely gyógyító erővel bír.

Az Üzenetek az angyalodtól jóskártya ajánlója is érdekelhet ! Az oldalunkon még több ezoterikus ajánlót találhatnak a téma iránt érdeklődők .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...