Hanna Faber könyve Whitney Houston életéről

A Hanna Faber „Always Love You – Whitney Houston” , a mű nagyszerűre sikeredet, mondhatni egyedülálló a maga műfajában. Vannak akik szerint méltó megemlékezés a világszerte ismert énekesnőről. Whitney kapta a legtöbb díjat női előadóművészként. A dalai most már az örökkévalóságnak szólnak, és az ő személye mára már legendássá vált. (Whitney életrajz)

Ezt a gyönyörű megemlékezést, itt rendelheted meg !

Valaha egy templomi előadáson a gyönyörű és törékeny lány elvarázsolta a közönségét hangjával. Így kezdődőt, ez a gyermek volt Whitney Houston. S majd haladva az életútján minden idők egyik legsikeresebb énekesnőjévé válik. Mindebben az életútban ott volt barátja és társa Robyn. A későbbiek folyamán találkozik Bobby Brownnal, és nagyon bele is szeret. Ahogy az szokott lenni az ismert sztároknál, nála is eljött a döntés ideje , hogy mit is áldozhat fel a sikerért.

Az énekesnő nem csak énekléssel foglalkozott hanem filmben is szerlepelt, és producer is volt. A ’80-as évek nagy felfedezettje volt. Első albuma pedig 1985-ben jelent meg . Az első film amire emlékszem az a „Több mint testőr” volt amiben szerepelt mint színész. A következő pedig a „Az igazira várva”, 1996-ban pedig a „Kinek a papné”-ban szerepelt. – Közli a Port hazánk egyik legnagyobb filmes oldala. (Whitney életrajz)

Énekelted már valaha hangosan Whitney I Wanna Dance with Somebody című slágerét? Vagy elsírtad magad az I Will Always Love You ritmusára…? Ha igen, merülj el korunk egyik legkáprázatosabb zenei ikonjának lenyűgöző életében. Örökké szeretni fogunk, Whitney!

Itt egy Whitney Houston bejegyzésünk ami érdekelheti ! A cikkünkben megtalálható a Whitney Houston, Mariah Carey – When You Believe videoklip is.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...