Furiosa 2024- A Mad Max Saga újabb története

A Furiosa 2024 tulajdonképen egy előzmény történet, az előző rész a Mad Max- A harag útjának előzményeit mutatja be. Csak most, mivel a főszereplő fiatal ezért a Charlize Theron által megszemélyesített karaktert Anya Taylor-Joy játssza . Kerek 45 évvel megyünk vissza a harag országútja elé. Már akkor , nem tisztázott okokból kiégették az egész bolygót és a megmaradók tusáztak az életben maradásért. Van egy Zöld-hely nevű rész ahonnan Furiosát elrabolják, a sok anyától. A gonosztevők, egy motorosbanda akinek a vezére Dementus.

A banda szinte végig megy a sivatagon, és a célpontjuk a Vár. A nagy motoros vezér meg kíván küzdeni a Halhatlan Joe-val (Chris Hemsworth) és a féléltű hadfiúkból álló seregével. A történések közben viszont Furiosa legfőbb vágya az, hogy hazajusson valahogy, mindegy hogy.

„Bármibe kerüljön. Bármeddig tartson is. Ígérd meg nekem, hogy hazatérsz.” Furiosa 2024

A George Miller által kigondolt történet immár az ötödik felvonáshoz jutott. Ki gondolta volna, hogy ez így lesz, már mint az ismerőseim közül senki nem képzelte azt, hogy a három rész után bármi is alakul még. Bár már akkor is eljátszhatott a gondolattal Miller. A Furiosa előzetesét tekintve igazi látvány dús produkciót láthatunk majd 2024-ben a mozikban.

Szintén a következő évben láthatjuk majd A kaszkadőr 2024-es filmet. A The Hungary Post oldalán sok sok film ajánlóval találkozhatsz.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...