A kaszkadőr 2024- Szinkronos előzetes és infók

A film története: Mint ahogy azt a címéből is kitalálhattuk egy kaszkadőrről szól a film, legalábbis a főszereplője az. Minden meg is történik vele ami az akcióforgatásokon szokásos , így igazi látványvilágot nyújt nekünk. A balesetből frissen felépült kaszkadőrnek meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt. Kiderít egy összeesküvést és igyekszik élete szerelmét visszaszerezni. Mindezt úgy, hogy közben naponta elvégzi a munkáját is. (Kaszkadőr 2024)

Colt Seaverst akit Ryan Gosling személyesít meg , egy évig nem dolgozott a szakmájában a balesete miatt. Azonban az EXE Jody Moreno (Emily Blunt) visszahívja, hogy egy nagy költségvetésű filmjében végezze el a kaszkadőr feladatokat. A gigantikus film sztárja Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson) eltűnik. A Film producere megpróbálja eltitkolni a sztár eltűnését a filmstúdió és az újságírók elöl. A főhős kaszkadőrünk egyre mélyebben ássa bele magát az ügybe, és így egyre izgalmasabbá is válik a történet amit majd a mozikban ismerhetünk meg először.

Kaszkadőr 2024- A főszereplők és rendező

Ryan Gosling 1980-ban született Kanadában. A színészkedés mellett zenél is. Olyan produkciókban játszott korábban mint a nagy sikerű Szerelmünk lapjai a Szárnyas fejvadász 2049 és az Örült, dilis szerelem. Eva Mendesszel van együtt, és két gyermekükkel.

Emily Blunt Londonban 1983-ban született. 2000-ben színházzal indította a színészpályáját. Jelenleg John Krasinski-vel van együtt és van egy kislányuk is. Emily olyan nagy filmekben játszott eddig, csak néhányat sorolok itt is fel : A vadász és a jégkirálynő, A holnap határa, Sorsügynökség, Rakoncátlan célpont, Ötéves jegyesség.

A rendezőről David Leitch érdemes tudni, hogy ő maga is volt kaszkadőr, így várhatóan megmutatja a szakma igazi értékeit. Egyébiránt meg évről évre pedzegetik, hogy kaphatnának Oscart a kaszkadőrök is. Talán ez a film nem csak a nézők figyelmét kelti fel, és fókuszálja a kaszkadőriségre. A rendező olyan népszerű filmekkel büszkélkedhet mint a Gyilkos járat, John Wick, Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Film készül Elon Musk életéről ! A részleteket a cikkünkben találja !

(Kaszkadőr 2024) Premier: 2024. Február 29. Forgalmazza az UIP-Duna film (IMDb)

A kép forrása : Youtube

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...