Meséljetek, kuflik!- Dániel András- társasjáték

Egy kuflis mesemondó-készletet tartotok a kezetekben. A készlet segítségével el tudtok játszani hét, a kuflikról szóló történetet. Ehhez a mesefüzet nyújt segítséget. Az a legjobb, ha ezt a játékot együtt játsszák kicsik és nagyok, olvasni tudók és kis színészek, mesemondók. (Meséljetek kuflik)

Hamarosan itt a Karácsony és ekkor mindig az a nagy kérdés, mit vegyek ajándékba a gyermekemnek. A Meséljetek, kuflik! ajándéknak pont megfelelő. Ráadásul mivel felnőttek is játszhatják, így ez is egy olyan alkalom amikor a család együtt lehet. A társasjáték 7 történetet tartalmaz a kuflikról. A mellékelt mese fűzet segíthet a játékban.

A játék itt megrendelhető !

Hogyan játsszuk ? Az első játék alkalmával kipattintjuk a lapról a szereplőket ábrázoló figurákat. Ugyan ezt tesszük a díszletek és kellékekkel is. Miután ezzel megvagyunk a műanyagtalpakba helyezzük ezeket az elemeket. A doboz teteje van kinevezve háttérnek és az alja pedig maga a színpad. A játék előtt a kis könyvből válasszátok ki az egyik mesét és olvassátok el. Az után a mese előtti tanácsokat véve alapul, kiválaszthatjátok a mesében szereplő figurákat. A szövegben kiemelve vannak azok a részek amelyet a mesélő mond. A színes részeket a szereplők adják elő. Miközben játsszátok a darabot nem feltétlen kell kívülről elmondani a pontos szöveget. Ami az emlékezetből megmarad azt elég elmondani. Sőt a játékkészítője arra buzdít, hogy kitalálhattok új történeteket is. (Meséljetek kuflik)

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...