Táguló világom – Mesés iránytű a világhoz gyerekeknek- Tudatos élet

A szerző Szecsődi Tamás Leó meséi segítenek a gyermekeknek, de nem csak nekik abban, hogy a tudatosságot, a jelenlétet fejlesszék. Útmutató vagy ha úgy tetszik iránytűt ad a családoknak és azoknak a tanároknak akik gyermekekkel foglalkoznak. A kötetben lévő mesék akár alapot is adhatnak a beszélgetéseknek, amelyek olyan témában indíttatnak ami érdekli a gyermekeket. (Tudatos élet)

A könyv itt megrendelhető!

A műben lévő történetek segítenek az útkeresésben, megállhatunk és megcsodálhatjuk a világunk sokszínűségét. Így könnyebb lesz megtalálni a saját utunkat ebben a zajos világban a csend a kincs. A belső csend. A belső csend nem azt jelenti, hogy nem beszélünk, mert a gondolatok is amik a fejünkben vannak, hangosak. A csend az az amikor a gondolatok mennek mint a felhők, és te nem reagálsz rájuk. Ez hát a csend. Itt jöhet elő az igazi önvalód.

Az angolok úgy mondják „mindfulness” ez Magyarul annyit tesz „Jelenlét” . És , hogy mihez kell a jelenlét ? Ahhoz , hogy megéljük az életünket. A mindig mostan, amiről Eckhart Tolle is oly sokat beszél, sőt inkább csak erről beszél. Ez a könyv egy közös családi program lehet amely segíthet a családnak a tudatos élet kibontakozásában. A figyelmetek a jelenre őszpontosul, és ezt az időt úgy fogjátok megélni mint életetek legszebb napjait, óráit. Attól függően, hogy mennyi időt tudtok eltölteni a jelenben.

Tudatos élet- Táguló világom- Amikor a jelenben élek

A tudatos jelenlét segít abban, hogy felfedezd a világot amiben élsz. A jelen mindig igazi és amíg a jelenben vagy addig te is igazi vagy. Ez az az idő amikor tisztán láthat az ember. Ez az az idő amiben a nagymesterek élnek, ha van olyan, hogy nagymester. Csak ember van aki a mostban felveszi az isteni tulajdonságokat, és itt most ne a varázslatra gondolj. Olyan egyszerű tulajdonságokra mint a tiszta szeretet, a fentebb említett tisztánlátás, a belső csend a tudás és még sok minden más is.

Tehát ez a könyv egy igazi kincs lehet számotokra, és szerintem jó, ajándéknak a Karácsonyfa alá. A videó megosztó csatornán találtam egy mesét e könyvből, és igen tanulságosnak találtam. Ez az oka, hogy bátran ajánlom nektek, gyermekeknek és felnőtteknek is egyaránt. (Tudatos élet)

Az Emeld a rezgésed című könyv ajánlója is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 1

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...