Kyle Gray- Emeld a rezgésed könyv

Kyle Gray könyvére sok sok perces böngészés után találtam rá. Egyszerűen a címe fogott meg, hiszen magam is hiszek a rezgésekben. Hiszek abban, hogy ha magasabb a rezgésem akkor egészen más dimenziót találok magam körül. Persze sokan sokféle képen gondolkodnak a dimenziókról, de ennél sokkal egyszerűbb dologról van szó. A hasonló gondolkodású emberek hasonló rezgésen rezegnek és így találnak egymásra. Vagy nem, és akkor csak a magány van. Na de ez a könyv már ahogy mondtam a címével is sokat elárul, és talán az íróról is sokat feltételezhetünk, ezért olyan vonzó ez a könyv. Feltételez valami olyan tudásanyagot amelyet , lehet csak innen tudunk beszerezni, legalábbis egyenlőre. (Emeld a rezgésed)

Az is teljesen nyilvánvaló, hogy csak az áll meg e könyvnél, az figyel rá aki ezekkel a gondolatokkal játszik az életében. Tehát arra kíváncsi, hogy hogyan emelheti meg a saját rezgésszintjét. A könyv ajánlójában már előre kérnek, hogy készülj fel az energiád növelésére a magasabb szint elérésére. Gyakorlatilag minden ami szép e világban magasabb rezgésszintek eredménye, ide kerülhetsz be a könyv ígérete szerint.

Ahogy egyébként növekedik a rezgésszintünk úgy sugározzuk is ki azt magunkból, és így óhatatlanul megérzik azt mások is. A szerző Kyle Gray az Egyesült Királyság egyik elismert médiuma. 111 olyan gyakorlatot és leckét és technikát mutat be az olvasóknak amelyeket ő maga is használ a képességei fejlesztéséhez.

Emeld a rezgésed- Spirituális gyakorlatok

A könyv anyaga segít abban, hogy jól kitudd használni ezeket a fejlődő képességeidet amelyek segítségével jobban boldogulhatsz az életedben. Sokkal tudatosabbá válsz és a szívközpontú életet kezded el élni. Ahhoz, hogy a Spirituális képességeid fejlődjenek e kötet a kulcs. Ezt az eszköztárat akár mindennap gyakorolhatod. Ez is tulajdonképen az önmegismerés útja, mint ahogy elődeink megjegyezték- „Isten útjai kifürkészhetetlenek!”. (Emeld a rezgésed)

E ajánló végén pedig álljon egy rövidke idézet a szerzőtől : „A magas rezgés nem azt jelenti, hogy elkerülöd a kihívásokat, de azt igen, hogy jobb eséllyel fogod tudni legyőzni azokat, mert olyan belső munkát végzel, ami szabadsághoz vezet.” – Kyle Gray

A tizenkét archetípusról szóló könyv is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...