A tizenkét archetipus- Brigitte Hamann

Amióta ember él a földön szinte attól fogva keressük és kutatjuk, hogy vajon milyenek vagyunk, kik vagyunk. Ez a könyv is segíthet közelebb kerülni önmagadhoz, jobban megismerni azt aki vagy. A tizenkét archetipus a sokszor emlegetett állatövekkel kapcsolatos. Minden állat szimbólum és az állatnak tulajdonítottak valamilyen jellemzőket. Bár itt kivételt képezhet mondjuk az ikrek hiszen az nem állati lény hanem emberi.

A szerző minden állatövi jegyet sokoldalúan mutat be, alapos részletességgel. Bevezet a fejlődési céljába a jegynek ami ügye rád is vonatkozik, a rád jellemző jegyben. A tanulási folyamatoddal tisztába jöhetsz, és megtudhatsz dolgokat a pszichédről is. Szimbólumok és mitológiák is szerepelnek a műben. A tárgyat mélyen tárgyaló műben helyet kapott az asztrológia kapcsolata a Tarot-val és a Ji Csinggel , mondák, mesék, színek, növények, ásványok és tájak. Ebből a leírásból is láthatják, hogy mennyire szerteágazó az ismeretanyag, amely mint kapcsolódik azzal a témával amely az ön ismeret útjának neveztetik.

A tizenkét archetipus- Brigitte Hamann könyv itt megrendelhető

Pontosan ez a sokoldalú mestermunka teszi vonzóvá ezt a kötetet. Feldobja és gyönyörködteti az olvasót az a sok szép és gondosan kiválasztott illusztráció is. Brigitte Hamann kezdetben azt gondolta, hogy készít egy könyvet a kezdő asztrológia iránt érdeklődő lelkeknek, ám annyira alapos lett, hogy nyugodtan tanulmányozhatják gyakorlott asztrológusok is a művet.

Bátran mondhatjuk azt, hogy kevés olyan mű van amelyben ennyire mélyreható ismereteket szerezhetünk. Egy könyv sok megközelítést tartalmaz, így gyakorlatilag önmagában is elegendő ahhoz, hogy megismerd azt aki vagy. Aki pedig ismeri önmagát, az kiismeri a világ egészét. A könyv ezért a nagy értékképviseletért ár/érték arányában a legkiválóbb. Ha igazán megakarod ismerni önmagad akkor ajánlatos a megvétele.

Javaslat a tizenkét archetipus könyvel kapcsolatban

Javaslom, hogy alaposan tanulmányozd azokat az archetípusokat is amelyek mostani életedben nem rád jellemzőek, mert valójában az emberiség egészét ismerheted meg. És onnantól már csak rajtad múlik mit kezdesz a megszerzett tudásoddal. Magam (cikk írója) arra használom, hogy jobban megértem az embertársaimat. És ez a megértés szélesebb körű szeretetre tesz hajlamossá nem csak engem , hanem téged is kedves olvasóm.

A Gabriel arkangyalról szóló könyv is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...