A fülemüleerdő titka- Lucy Strange- Mesekönyv

Elragadóan szövevényes történet barátságról, tündérmesékről és családi titkokról.
1919-et írunk. Mama beteg. Papa külföldön kap munkát. Jane dadus túl elfoglalt, hogy odafigyeljen Henriettára és az árnyakra, amiket lát – vagy látni vél – az új házukban, Remény-lakban. Teljesen egyedül, néhány mese társaságában Henry felfedezi, hogy Remény-lak tele van különös titkokkal: elfeledett padlás, kísérteties alakok, rejtélyes tűz, ami a kert mögötti fák között pislákol.
Egy éjjel kimerészkedik a Fülemüleerdő sötétjébe. Vajon mit talál, ami az egész életét megváltoztatja? (A fülemüleerdő titka)

A könyv itt megrendelhető !

„Ahogy keresztülsétáltam a kerten, az árnyékom megnyúlt előttem a rejtélyes erdő felé. Sötéten állt, mint egy viharfelhő, ami leesett az égből.”

A mese világa egy külön műfaj, fontos hiszen a gyermekek fejlődése függhet tőle. Gyermekkoromban magam is a Grimm és más meséken nőttem fel. Fontos tanulnivaló mindig a jóság volt. Mellesleg amely gyermek sokat olvas az felnőtt korában is ezt teszi majd, valószínűleg. Erről a könyvről olvastam egy kritikát is. A kritikusnak nagyon tetszett és a 10 pontból 8 -al jutalmazta. Csak az volt a kifogása, hogy lassan indult be a cselekmény, sokáig sötétben tapogatóztak ő és a főszereplő a történetet illetően. Javaslom a szülőknek így Karácsony közeledtével akár a fa alá is rakhatják ajándéknak a gyermeküknek. (A fülemüleerdő titka)

Az oldalunkon több ilyen hasonló mesés történetet elmesélő kötetről beszámoltunk. Fedezd fel az oldalunkat!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...