Csodálatos unikornisok – Színezőkönyv- Marjorie Sarnat

TÖBB MINT 30 DEKORATÍV ÉS LÁTVÁNYOS UNIKORNISPORTRÉ A Kreatív Kikötő Csodálatos unikornisok című színezőkönyvének szerzője ezúttal a mesés egyszarvú állatok kedvelőit ejtheti rabul harmincegy fantasztikus illusztrációjával. Ezek a pompás teremtmények számos fantáziadús jelenetben bukkannak fel, olykor vadvirágok mezején nyargalnak, máskor szivárványok felett ugrálnak, vagy a hold sarlóján üldögélnek.

A színezőkönyv itt megrendelhető !

Most , hogy ismét itt a karácsony ez a kis színező méltó képen megörvendezteti az ön gyermekét. Főleg, hogy az Unikornisok talán az egyik legkedveltebbek a gyermekek szívében. Oldalunkon több más hasonló ajándéknak való terméket fedezhetnek fel a szülök. És persze nem csak a karácsonyra, mert még ott van a Húsvét is és a születésnap, gyermeknap. Mind mind egy alkalom arra, hogy ezt az ajándékot kapják.

Ejtsünk néhány szót az Unikornisokról. Ezek a gyönyörű LÓ testbe öltöztetett egyszarvú lények eredetileg nem a mesében szerepeltek hanem a mitológiában. A teste fehér és a farka oroszlánéhoz hasonló. Úgy hiszik, hogy a hazája India vagy Afrika- Írja a Wikipedia. Több ókori író is, mint Arisztotelész és Plinius is említést tesznek e lényekről. Az ókoriak azt hitték, hogy az egyszarvú szarvának pora minden méregtől megóvja őket. A befogása pedig – a hiedelmek szerint- úgy történt, hogy egy szűzlányt ültettek az Unikornis útjába. Később a szüzesség jelképeként volt használatos a középkorban akár néhány család címerén is megtalálhatjuk.

Az oldalunkon több olyan játékot és társasjátékot is ajánlunk amely jó ajándék lehet a gyermekeinek. Fedezze fel oldalunkat !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...