A gyilkos járat előzetes

A több nagy színészt is magáénak tudható film egy igazi akciós mozi . Mint ahogy szokott az lenni, a főhős akit Brad Pitt alakít, letenné a fegyvert de valahogy nem jön össze. A megbízójától akit Sandra Bullock személyesít meg kap egy feladatot még. Mint oly sokszor , egy aktatáskát kell megszerezni (Az milyen gáz lenne, ha egy zsíros-kenyér lenne benne.). A feladatott egy szuperebbnél szuperebb Japán gyorsvonaton kell végrehajtani. A Ladybug nevű főhősünk gyakorlatilag abban a reményben ringatja magát, hogy egyszerű lesz a feladat , ám ez ahogy egy ilyen kategóriájú filmben szokott lenni, bonyolódik a helyzet. Felbukkannak többen is akik a táskát vagy valami mást akarnak így a film kiszámíthatatlan , ami akár jó is lehet. A csavaros filmeket mindenki szereti . (Gyilkos járat)

A legújabb filmek itt megrendelhetőek – Libri

Az Oklahomában született Brad Pitt- ről kevesen tudják, hogy egyetemen végzett újságírási és reklám szakon. Igen foglalkoztatott színész manapság is . A 2022-es évben 6 filmhez is volt valamilyen köze. 3 filmnek producere volt és háromban pedig szerepelt mint színész. A gyilkos járat, Az elveszett város és a Babylon amelyekben gyakorolhatta a színészi pályát. De korábban sok filmben megdobogtatta a női szíveket. Ilyen volt például a Szenvedélyek vihara vagy a Szövetségesek valamint a Benjamin Button különös élete is ide sorolható. Persze itt csak néhányat említettem a sok közül.

A színész, rendező és forgatókönyvíró David Leitch is hamarosan a mozikba kerülő „A kaszkadőr” című filmmel jelentkezik . A film főszerepeit Ryan Gosling és Emily Blunt játsszák . Ezt a pazar akció dús filmet 2024 Februárjában láthatjuk majd . (Gyilkos járat)

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...