Richard király – Blu-ray- Reinaldo Marcus Green

EGY INSPIRÁLÓ IGAZ TÖRTÉNET. Richard Williams, a legendás teniszbajnok testvérpár, Venus és Serena Williams apja bebizonyítja, hogy családi összefogással és kellő állhatatossággal nincs lehetetlen: együtt megrengetik a világot. A Williams testvérek legyőzhetetlen bajnokaivá váltak. A lányok négy és fél évesen kezdtek el teniszezni apjukkal, aki egyébként maga is akkor ütött teniszütővel először. A film főszerepét Will Smith játssza, és nem csak szerepelt hanem producerként is közreműködött a film elkészülésében. A kritikusok a filmet általában jónak írták le, és csak néhány dolog nem tetszett nekik benne.(Richard király)

A bluray itt megrendelhető !

12 éven aluliak számára nem ajánlott !

Will Smith 1968 Szeptemberében született Az Egyesült Államokban. Jelenleg is a legkedveltebb világsztárok közé sorolhatjuk. Olyan nagy filmekben játszott többek közt mint a Gemini Man (A film Blu-ray változatának ajánlója.), A föld után, Kémes hármas, Hancock és még sok nagyszerű mozgóképalkotás fűződik a nevéhez. (Richard király)

A film rendezője Reinaldo Marcus Green úgy tűnik csak az életrajzi filmekre van rákattanva. E filmen kívül eddig 2 másik életrajzi filmje van : Az első volt ezek közül a Good Joe Bell majd jött a Richard király eztán következet egy krimi sorozat a Miénk a város. 2024-ben fogják bemutatni a Bob Marley: One Love című alkotását a mozikban.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...