Jennifer Lopez- Igaz szeretet

Jennifer Lopez korunk egyik legnagyobb énekes előadó sztárja. Elhatározta, hogy könyvet ír, és ezt akkor tette amikor az magánélete épen lejtmenetben volt. Ő és Marc Anthony a férje úgy döntöttek, hogy hét év házasság után külön folytatják az életüket. Ami közös mára bennük az a két közös gyermek. Az énekesnő felidézi a karrierje legfontosabb állomásait, elmondja a magánéletének korábbi kudarcait is. Ahogy az ilyen jelegű könyvekben szokásos beavat minket az olvasókat a legféltettebb titkaiba is. Mindezt azért teszi, hogy elvezessen ahhoz, hogy hogyan talált rá az Igaz szeretet kulcsáig, vagyis az önmagunk elfogadásához.

A könyv itt megrendelhető !

A könyv szavazói átlagban 4.5 re pontozták a könyvet. A 2023-as évben nálunk is slágerszámba ment a könyv. Nézzünk néhány olvasói véleményt is, persze név nélkül és nem szó szerint idézve: Az egyik rajongó szépnek és igényesnek tartja a könyv tartalmát. Rendkívül érthető és néhány fejezet után már világos az üzenete, az Igaz szeretet. Valakinek a legjobb rész (Az egész tetszett neki) az volt amikor leírta a gyermekei születését. Az egyik olvasó éppen akkor olvasta a könyvet amikor maga is rossz passzban volt, számára erőt adott amitől jobban érezte magát. Volt aki csak nemes egyszerűséggel csak megírta, hogy nagyon szereti a könyvet.

Jennifer a könyvében több helyen is megemlíti a szeretetet , mint például a szülés alkalmával a 173. oldalon. A 171. oldalon megállapítja , hogy létezik semmihez sem fogható szeretett. A 126. oldalon írja, hogy a szerelem volt mindig is a legfontosabb üzenet a világ felé.

A könyv kemény-táblás és védőborítós. 288 oldalt tartalmaz.

Hanna Faber könyve Whitney Houston-ról is érdekelheti ! Az oldalunkon több életrajzi művet is találhatnak a látogatók !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...