Hogyan közeledj egy nőhöz

Manapság legalább annyira nehéz egy nő szívét elnyerni, mint amennyire nem. Kérdés az, érdemes-e küzdés nélkül megszerezni. Nincs harc, nincs győzelem. A statisztika is azt mutatja, hogy minden férfi oldalára jut egy nő, még ha egy visszahúzódó, illetve egy bizonytalan lélek számára nem is így tűnik. Tény, hogy Magyarországon több nő van, mint férfi.

Néhány jó tanács: készüljünk fel a hódításra, figyeljünk oda külsőnkre, legyen ápolt a megjelenésünk, tükrözze önmagunkat. A tükör azt mutassa, amit látni szeretnénk. Ha ez megfelelő, legyünk határozottak és magabiztosak. A dadogás, szégyenkezés nem szolgálja javunkat, így érdemes erőt venni magunkon. Merítsünk erőt önmagunkból. Ha ezzel megvagyunk, gyerekjáték ismerkedni és hódítani. Fontos felmérni a terepet, körülnézni, ki az ideális számunkra, mind külsőben, de fontosabb, belső tulajdonságokban. El is lehet képzelni, de nagy átlagban csak a fejünkben létezik ez a személy és hamis képet ad. Figyeljünk megérzésünkre. Ne riadjunk meg a visszautasítástól, ha megtörténik az annak a bizonyítéka, hogy rosszul választottunk. Ez már ad egy kis támpontot. /Könyvek/

A kép forrása : pixabay

A kezdet mindig a legnehezebb. Ahány ember, annyi szokás. A legegyszerűbb kezdet, ha mellélépünk és meghívjuk egy italra, ha szórakozóhelyen vagyunk. Amennyiben elfogadja, kezdhetjük azzal a beszélgetést, hogy „felkeltetted érdeklődésemet puszta jelenléteddel, szeretnélek jobban megérteni”, vagy „olyan magányosnak tűnsz, mesélj, mi bánt”. Tömegközlekedési eszközön kérdezzük meg mellé ülhetünk-e, esetleg átadhatjuk neki helyünket, ha zsúfolva van a járat. Kezdeményezhetünk e-képpen: „Van pár szabad perced rám, vagy inkább saját gondolataidban szeretnél elmélyülni?”

Utcán inkább ne szólítsunk le senkit, még megrémülne, de boltban előre engedhetjük, kikérhetjük véleményét az általuk éppen nézett termékről, vagy elmondatjuk mi tanácsainkat és tapasztalatainkat. A kezdeményezés után már túl vagyunk a nehezén. Ha elutasító volt, viseljük el. H olyan személyt szemeltünk ki, akivel sűrűn találkozunk és visszautasít, ne erőszakoskodjunk és telepedjünk rá. Például a buszon közölte, hogy nem akar beszélgetni, de kérdezzük meg többször és ne akarjunk továbbra is mellette ülni és ne bámuljuk semmilyen arckifejezéssel. Mind a két fél számára kellemetlen lenne. Lépjünk tovább és foglalkozzunk mással.

Tippek a nő meghódítása előtti teendőkhöz

Tippek a hozzáálláshoz: a nők szeretik, ha bókolnak nekik. Lényeges, hogy ne vigyük túlzásba, ne zúdítsuk rám egyből az összes bókot, hanem fokozatosan adagoljuk. Azokat a tulajdonságokat dicsérjük, amik tényleg elnyerték tetszésünket. A külső tulajdonságuk után, miután beszélgetésbe elegyedtünk, belső tulajdonságait, mint például, jók a meglátásai, gondolkodás módja, mindig vidám, választékosan beszél stb. Legyünk viccesek, lazák, könnyedek és legfőképp udvariasak. Néha egy-egy kézcsók meghökkentő, de vonzó lehet például búcsúzáskor. Hívjuk meg egy italra, vagy vacsorára. Ha elnyerte tetszésünket és méltó rá, éreztessük vele, hogy olyan, mint egy hercegnő, teljesítsük kívánságait, de természetesen ésszerű határokon belül. Éreztessük vele, hogy képesek vagyunk érte áldozatokat hozni, de férfiasságunkat nem söpörjük a szőnyeg alá.

Írta : M.V.

A 10 legszebb szerelmes dal cikkünk is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...