A 10 legjobb szerelmes dal

Amivel nem lőhetsz mellé

A szerelem mindent megváltoztat. Amikor derült égből villámcsapásként ér, akkor hirtelen nem számít semmi. Beindulnak a hormonok, és ösztönösen is új perspektívába kerül az élet. Nem véletlen, hogy a művészeket is inspirálja az érzés, és olyan dalok ( 10 legjobb szerelmes dal ) születnek, melyek évtizedekkel később is elképesztő érzelmeket képesek a felszínre hívni. Valami olyasmi ez, mint az illatok ereje. Néha elég csak megérezni egy parfümöt, és azonnal újra átélhetünk egy múltbéli érzést.

A kép forrása : Pixabay

Ízlések és dallamok

A 10 legjobb szerelmes dal összegyűjtése már csak azért is nehézségekbe ütközhet, mert ahányan vagyunk, annyiféle ízléssel rendelkezünk zenei téren. Alapvetően azonban igaz, hogy Bryan Adams Everything I Do (I Do It For You) c. dala, vagy az Aerosmith I Don’t Want To Miss A Thing tuti befutónak számítanak. Ha a Metallica által képviselt irány áll közel szívedhez, akkor a Nothing Else Matters kelti fel gyengéd érzelmeid. Bon Jovi zúzós számai mellett olyan romantikus dallamokkal is találkozhatsz, mint a Bed Of Roses.

Joen Cocker nemcsak a vetkőzős zenéjéről híres. A You Are So Beautiful igazi szerelmi vallomásnak számít, mint ahogyan Whitney Houston és a híres filmzene, az I Will Always Love You is. Igazi klasszikusnak számít Ronan Keating When You Say Nothing At All-ja, de egy romantikus este elmaradhatatlan eleme John Legend All Of Me-je is.

Leona Lewis elképesztő hangján szólal meg a Bleeding Love, a nagy sikerű 2018-as Csillag születik híres dala pedig Lady Gagától az Always Remember Us This Way. A szerelmes filmek kedvelőinek a történet is javasolt.

Írta : Kiss Anita

Cikk ajánlatunk : 5 leszólítás, ami tutira nem válik be

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...