Népszerű You Tube csatorna – Dude Perfect

A Dude Perfect a 10 legnépszerűbb You Tube csatorna egyike . Jelenleg 2022 Szeptemberében 58.3 millió feliratkozóval rendelkezik a csatorna . A humorista csapatnak nagy tervei vannak !

A Dude Perfect 2009 ben alakult . 5 fiatal diák akik szobatársak voltak a Texas A&M Egyetemen gondolták ki a csatornát . A videóik megnevettetik az embereket , főleg sport témában készítenek saját műsorokat . Az alapítók Tyler Toney, Garrett Hilbert, Coby Cotton, Cody Jones, Cory Cotton .

A kép illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Két másik csatornát is létrehoztak az alapítás óta . Az egyik a Dude perfect Plus a másik pedig a Dude Perfect Game . A Variety online lapjából 2019-ben megtudhattuk hogy akkor 7.6 milliárd megtekintést értek el 2022-ben pedig közel állnak a 15 milliárdos megtekintéshez. 3 évvel később most 2 napja viszont már nagy tervekről számolt be a Variety a humorista csapat felől . A tervek szerint egy 100 millió dolláros székhelyet készítenének . De még nem tudják hol lenne csak remélik , hogy Texasban .

A székhely egyben egy szórakoztató központ is lenne játékok,éttermek,Dude Perfect múzeummal és mini golf pályával stb. 2 hektárnyi szabad terület is tartozna az objektumhoz . Már egy éve dolgoznak a San Antonio-i , Overland Partners építészirodával .

Az oldalukon a társulat megemlíti Jézus Krisztus iránti elkötelezettségüket . A partnereik felsorolásánál is találtam egy szimpatikus mondatot amelynek a lényege az , hogy a partnereik segítségével örömöt akarnak szerezni a nézőiknek és új izgalmas élményeket hoznak létre . A videóik gyermekbarátok , semmi káromkodás nem található bennük .

A 10 legjobb szerelmes dal

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...