Németh Dorottya: az önelfogadás és az egyensúly felkarolása

Németh Dorottya Magyar fitnesz világbajnok és személyi edző egyedüli filozófiát dolgozott ki, melynek központi eleme az önelfogadás, az egyensúly és az öröm megtalálása áll az egészséges és fitt életmód megvalósításában. A fitneszhez való hozzáállása magába foglalja az erősítő edzések, a kardió és a hajlékonysági gyakorlatok kombinációját, hangsúlyt fektetve a reális célok kitűzésére és a hosszú távon fenntartható változtatásokra.

Németh Dorottya- A lelki jólét és és az önszeretet jelentősége

A fitneszfilozófiájában kulcsszerepet játszó lelki jólét és az önszeretet. A lényeg, hogy öleljük át önmagunkat, testünket, és a megjelenési elvárásaink helyet inkább koncentráljunk az általános egészségünkre. Dorottya nyíltan szokott beszélni a súllyal és a testképpel való küzdelmeiről és az Instán is közölt képeket amivel szintén elmeséli a történeteit. Mindezt inspirációnak szánja, segíteni kíván a követőinek ezzel a nyíltsággal és persze közben megoldást is tud nyújtani.

Középen a Világbajnok – Dorottya

A megfelelő edzés ami áll erősítésből és nyújtógyakorlatokból és kardióból, kombinálható a megfelelő étkezéssel . Dorottya mindezt egyensúlyban tudja tartani. És az étkezés területén is megoszt a közösségi oldalon képeket amelyekről szavazás útján akár a receptet is megismerhetik a rajongói. Úgy véli, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étkezés a helyes út. Terhessége után ki is dolgozott egy saját diétát ami igazán sikeresnek bizonyult. És ami nagyon fontos számára, hogy a testére hallgat, így megérzik, hogy mennyi az elég.

Németh Dorottya fitnesz világbajnoki útja nem volt kihívások nélküli. Beszámolóiból tudhatjuk, hogy jelentős hullámvölgyeket élt meg. De mindezek csak megerősítették, oly annyira, hogy átadja a tanítványainak is ezt a küzdőszelemet. Nem véletlen, hogy az Instán (Lengyel Dorottya néven szerepel) több mint 79 ezrem követik a bejegyzéseit.

A Budapesti nemzetközi könyvfesztiválról is írtunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...