My Mine – Can Delight

A My Mine egy italodiszkó korszaki zenekar akik 1983 ban alakultak . Az első kislemezük a Hinotic Tango Európa szerte tarolt a diszkókban és slágerlistákon is . A második kislemezük a Zorro volt . Itt hangzást váltottak és nem követték a bevált stílusukat és így kudarcot vallottak a második kislemezzel .

A kép forrása : YouTube

A kudarc után az énekest Stefano Micheli leváltották egy Angol énekesre Darren Hatch-re . Az utolsó reményük arra , hogy megismételjék a sikert a Can Delight volt . A dal nem bizonyult nagy sikernek és így 1986-ban az együttes feloszlott ! Forrás : Wikipedia My Mine

A szerző megjegyzése : Igazából nem értem , hogy mért nem volt siker , mi imádtuk ezt a dalt .

Olvasd el a női karrierről szóló cikkünket

Ebben a cikkünkben a nők helyzetéről írtunk . Igazi kihívásokról ami a hölgyeket érint a nemük miatt !

A 80′ évek egy másik nagy sztárjáról Rocky M.-ről is írtunk valamint megosztottunk tőle egy videót is ! A 80′-as évekről juthat eszünkbe a videodiszkó korszak . Akkor minden zenéről videót is nézhettünk és táncoltunk is rá egyszerre . Volt , hogy filmet is adtak le addig amíg a megfelelő létszem össze nem jött a jó bulihoz . Ismerkedni is könnyű volt mert a DJ. 3 lassú számot leadott és hölgyválasztás is volt . Így könnyen kiderült , hogy kinek tetszel ! 🙂 Aztán sajnos ez a szokás elmaradt a későbbiekben .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...