Beauty and the Beast (Szépség és a szörnyeteg) (Disney zenék)

Beauty and the Beast kis ismertető a filmről és a szereplőkről .

IMDb 7.1

Mostanra talán már mindenki ismeri a Szépség és szörnyeteg megható meséjét . A szörnyeteg a mesében valódi , de átvitt értelemben lehet az egy ember szörnyű viselkedése is . Aki talán csak arra vár , hogy legyen valaki aki a szívébe hatol és felmelegíti azt . A 2017-es történetben a Harry Potter-böl jól ismert Emma Watson szerepel és ő az aki a varázslatot megtöri és felszabadítja a szörnyeteget . E film egyik betétdalát hallhatjátok és nézhetitek itt most a THpost-on. A Beauty and the Beast egy igazi kincs azoknak akik szeretik a romantikus melódiákat .

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

Maga a film is igazi nagy színészeket vonultatott fel . Szerepelt még benne Luke Evans , Ewan McGregor ,Emma Thompson és még sok nagyszerű színész . A rendező Bill Condon aki ezen a filmen kívül többek közt a „A legnagyobb showman” vagy az ” Alkonyat – hajnalhasadás 1-2 ” részét . Az operatőr is komoly pályát futott be ez idáig is . Tobias A. Schliessler olyan filmeket fényképezett mint 2022-ben az Adam Projekt-et 2018-ban pedig az időcsavart , 2012-ben pedig a csatahajót . Még sorolhatnám a filmeket ami hozzá fűződik de nem teszem .

Emma Thompson – ról egy ideje nem nagyon lehet hallani . A legutóbbi filmje 2019-ben volt bemutatva „Kisasszonyok” címmel . De nagyszerű alakítást nyújtott a „Noé”-ban is vagy ugyancsak jól szerepelt az Egy hét Marylinnel ben is .

A Libri könnyűzenei ajánlatait itt rendelheted meg ! Nem szükséges regisztrálni a rendeléshez

80′ diszkó zene

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...