Anastacia- A kis hölgy a nagy hanggal

Anastacia ChiChagóban született 1968-ban. Korunk egyik leg különlegesebb hangú nője az évezred végén 1999-ben vált nagyon ismertté. Kezdetben nem is énekelt valójában hanem táncolt s majd aztán került a zenei iparba sokak örömére. A pálya futásának csak kedvezett, hogy már ismert nagy énekesek mint Michael Jackson van Mariah Carey, Elton John és Pavarotti is felfigyeltek rá, és tudjuk jól ha ez megvan akkor már könnyebb a csúcsra jutni, főleg ha olyan tényleg különlegesen szép hanggal rendelkezik valaki mint Anastacia.

Az énekesnő stílusát egyértelműen nem határozhatjuk meg mert több stílusban is készültek felvételek tőle. De a stílusok közt felbukkan a Funk a dance-pop, R&B és a soul is. Megemlíthetjük a rockosabb dalokat is, így azt is elmondhatjuk az előadóról , hogy sokoldalú énekesnő. Dalait milliók hallgatják még manapság is. Az énekesnő hivatalos oldalán azt is közlik, hogy 2019-ben Queen „We Will Rock You” musicalben is szerepelt .

A kép forrása : Youtube

IMDb 7.4

Az énekesnő igen erős egyéniség , és ez akkor vált világossá amikor kétszer is szembe nézet súlyos betegségével. Mindkét alkalommal győztesen jött ki, így példát mutatva azoknak akik hasonló helyzetben vannak. Több inspiráló dalt is előadott azóta. Az egyik ilyen például a „Best Day”. Egyértelműen érezni az a bölcs életörömet amit a kemény küzdelmek után él meg. Kicsit tekintsünk bele a szövegbe , persze nem szó szerint csak úgy a lényegét tekintve: Vártam, hogy eljöjjön ez a nap. A remény megmaradt mindvégig bennem. Olyan volt mint egy sziréna amely a legsötétebb időkben is megerősített, és most is hajt előre ki a csendből a világ zajába. A refrénben pedig : Ezek a legjobb napok, életünk legjobb napjai

Az oldalunkon több olyan videoklipet találhat amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk a klipek közt!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...