Taylor Swift- Dal az antihősről

Taylor Swift Anti Hero-ja egyfajta önmarcangolás . A történet szerint egy nő elgondolkodik azon, hogy miért hagyta el a szerelme. A morfondírozásai oda vezetnek, hogy úgy érzi mindenki más jobb mint ő, mintha ő egy szörnyeteg lenne. A dal érdekessége az, hogy a szöveget ő írta és Jack Antonoff nevű illetőség. Az hagyján, hogy részt vett az énekesnő a szövegírásban, de még a rendezést is ő végezte. A gyártó cégek közt pedig szerepel az ő cége is a „Taylor Swift Productions” és ebben társ cég volt a Revolution Pictures.

Új hírek terjengenek az énekesnőről . Barátnőjével Selena Gomezzel voltak 2023. 09. 12.-én voltak a MTV Video Music Awards-on. A két barátnő egyébként számos eseményen mutatkoznak együtt-tudhattuk meg a Starity oldalán. És persze egymást szokták biztatni, mint most is amikor megkapták a díjaikat . Swift négy díjat is hazavihetett az Anti-Hero-val.

Az Anti Hero négy díjat is kapott.

A Coldplay együttesről is írtunk!

A 24.hu-n pedig azt a hírt olvashattuk, hogy maga a Spotify cég jelentette be a hírt, hogy Swift megdöntötte a hallgatósági rekordot. Augusztus 29. -én közölték , hogy átlépte az énekesnő a százmilliós hallgatottságot. Ezzel az adattal egyeben ő lett az első női előadó a siteon akinek ez sikerült. A rekordot megelőzően jelentette be az előadónő, hogy hamarosan kiadja az újrarögzített lemezét.

A mai napon pedig azt írta az Origo, hogy egy média cég álomállást ajánl fel egy olyan újságírónak,akinek csak az lenne a dolga, hogy riportokat készít az énekesnőről. A fizetése pedig szinte álomba illő lesz annak aki elnyeri az állást. A riporternek több websiteon is kéne tudósításokat közölnie,tudni kell a fotózást és ismerni kell a közösségi oldalak kezelését is.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...