David Guetta és Bebe Rexha közös produkciója

David Guetta 4 órával ezelőtt osztotta meg legújabb vodeó klipjét . A 90′ évek „Eiffel 65 – Blue” című zenéjét dolgozta fel . A zene egyenesen a diszkóba való , mert jól táncolható ritmusa .

David Guetta és Bebe Rexha

A kép forrása : Youtube

Cikk ajánlatunkból megtudhatja – A 10 legjobb szerelmes dal

Még több zene

Oldalunkon több olyan előadótól találhattok videókat amelyek most népszerűek . Például Lady Gaga és Ariana Grande közös videója nagy siker volt !

De nem csak zenét ajánlhatok , hanem van oldalunkon film előzetes is és filmekről írtunk cikkeket . Most a legújabb 2022 Októberi bejegyzésünk a Black Adam film előzetese . De kicsit bővítettünk mert nem csak a filmről írtunk hanem a főszereplő Dwayne Johnson – ról is .

Hamarosan itt a karácsony is és így ajánlhatom a karácsonyi videóinkat is . Ezek a zenék garantáltan elhozzák otthonodba az ünnepi hangulatot . A 2021-es év egyik legnagyobb ünnepi dala Ed Sheeran & Elton John – Merry Christmas volt .

A klímaváltozás is egy olyan téma amit fontosnak tartunk . Olyan cikkeket közlünk amelyek a megújuló energiák felhasználásának technológiai fejlődéséről szólnak . Írtunk az akkumulátorok fejlődéséről és a napelemek egy következő generációjáról . Vagy az is egy érdekesség , hogy a napelemeket a vízre építik . És van egy olyan bank is amely úttörő abban , hogy a legtöbb pénzt ők áldozzák arra , hogy a klímaváltozás káros hatásait minimalizáljuk .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...