Sárközi Anita-Elképzelt szerelem

Sárközi Anitára az 1980 -as években kezdtünk el figyelni . Igazából az „Elképzelt szerelem” volt az első sikere . 1986 -ban a Petőfi csarnok Csillagfény diszkóban szerepelt rend szeressen . Anita énekelt a „Moziklip” című filmben és a ZZ Labor mesejátékaiban is szerepelt . (Sárközi Anita)

Keverő pult a diszkóban . A kép csak illusztráció ! A kép forrása : pexels

A Librin vásárolva támogathatod a honlapunkat . Az oldalon regisztráció nélkül rendelhetsz otthonodba filmeket,könyveket,zenét stb.

Érdekes , hogy Sárközi Anita videócsatornáján ez a nagyszerű dal nem szerepel . Viszont a most is aktív énekesnő 10 hónappal ez előtt töltött fel egy zenés videót a „Feketén a szürke” címmel . Azt mondhatjuk , hogy az előadó dalai kellemes pihenést ígérnek . De érzelmekkel is töltve vannak így aki épp a szerelem tengerén utazik simán el édeleghet Anita dalain .

A 80-as évek egyik sztárja még a TV-ben is kiapprobálta magát . A „Popkorong” című műsort vezette az MTV -ben . A filmslágerek című lemezre felénekelte a „Több mint testőr” betétdalát . Ezt díjazták is EMeRTon-nal . Egy ideig szinkronrendező asszisztensként is ténykedett . 2020-ban készült el egy lemez az „Itt vagyok” címet kapta . Anita videócsatornáját itt találhatjátok !

A scifi könyv ajánlónk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikk,zene,könyv ajánló,film ajánló és ajándék tippek, társasjátékok, játékok is találhatóak, amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...