Carpe Diem – Álomhajó

Azt hiszem sokan emlékszünk vissza szívesen a 90′ évek nagy diszkó zenéire . A Carpe Diem is egyike volt hazánk legjobb e korszak béli együttesének . Maga az együttes 1993-ban alakult és 97-ig aktívan működött . 94 Júniusában ki is adták első albumukat „Élj a mának” címmel . Sajnos ebben a korszakba történt az is , hogy playbackelték az énekesek hangját . Tehát a látszó énekes csak tátogott és valójában egy másik igazi énekes hangját hallhattuk . Így volt ez ennél az együttesnél is . Stefanidu Janula Görög származású Magyar énekesnő adta az énekhangot és Funnah Fanny-t láttuk a fellépéseken . Az álomhajó című slágert is Janula énekelte . Carpe Diem a 90′-es évek egyik legjobb diszkó együttese !

A kép forrása : Youtube

A Club 54-ről azok a Budapesti éjszakák jutnak eszembe amikor a Széchenyi fürdő bárjában voltak a retro diszkók . A munka után este gyakran töltöttük ott az időnket . Bizonyára másoknak is előjönnek az emlékek , ha ezt a zenét hallgatja .

Oldalunkon megosztjuk az új filmek előzeteseit is . Az egyik ilyen új film 2022 Októberében a Black Adam . Nem csak az előzetesét osztottuk meg hanem írtunk a főszereplőjéről Dwayne Johnson-ról is .

A klímaváltozással kapcsolatban is vannak publikációink . Több cikkünkben írtunk a napelemekről . Írtunk az autókban lévő akkumulátorok fejlődéséről is . Az öko és fenntartható házak cikkünk is nagyon népszerűvé vált az oldalunkon .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...