Club 54 – Még egyszer

A zenekar a 2000-es években . Kicsit pontosabban 2004-ben a fővárosunkban , Budapesten . Tagjai Gallusz Niki , Juhász Attila és Németh Gábor . A Vevo csatornájukon három emlékezetes dal tekinthető és hallgatható meg . Az egyik az itt megosztott „Még egyszer” A másikak pedig a „Ne felejtsd el” és a „Csukd be a szemed . Nézettség szempontjából az itt jelen lévő videó a leglátogatottabb . Gallusz Nikiről a videó alatt olvashattok !!! (Club 54)

Könnyűzenei CD-k (Libri) !

Tehát Gallusz Nikoletta 1974-es születésű . Igen sokrétű személyiség . Az énekesi karrier mellett színész is televízióban szerepel és mentálhigiénés szakember is . Filmekben is volt szerencsénk látni . Például hozhatom fel a Magyar vándort az Argo-t , a szinglik éjszakája és az Állítsátok meg Terézanyut is .

Niki a Nők lapjában adott interjújában (2023 Július 4.) beszámol arról , hogy nagyon elfoglalt és zsúfoltak a napjai a sok színházi szereplés miatt . A beszélgetésben kitérnek a párkapcsolatokra is valamint jól megtárgyalják a feminizmus kérdéskört . Kicsit érintik a mentálhigiénét is valamint a sokakat érdeklő párkapcsolati témát is . Összességében csupa jó dolgot tudhatunk meg az interjúból A Club 54 énekesnőjéről .

Niki büszkén mondta el egy másik interjúban , hogy korunk egyik legjobb filmzene komponálója Andrew Lloyd Webber is látta őt egy kasztingón . Webernek nagyon tetszett az előadása és látta a rátermettségét is a musical műfajban .

A Sárközi Anitáról írt cikkünk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...