Ang Lee- Billy Lynn hosszú, félidei sétája – Blu-ray

Az Oscar-díjas* Ang Lee álmodta vászonra az azonos című, rendkívül népszerű háborús regényt, amely egy 19 éves közlegény szemén keresztül enged betekintést a hadszíntér borzalmaiba. Billy Lynn (Joe Alwyn) és csapata hősként tér haza Irakból, hogy feletteseik utasítására egy győzelmi körúton vegyenek részt. A fiú visszaemlékezésein keresztül azonban megismerhetjük az iraki háború valódi arcát, ami cseppet sem hasonlít arra, amit a propagandagépezet próbál elhitetni az emberekkel.
Az első filmes Joe Alwyn mellett olyan színésztársak tűnnek fel, mint Kristen Stewart, Chris Tucker, Garrett Hedlund, Vin Diesel és Steve Martin.

A bluray itt megrendelhető ( Libri ) !

Rendező : Ang Lee

16 éven aluliak számára nem ajánlott !

A Libri oldalán nem csak a filmet szerezhetjük be hanem magát a könyvet amely alapján készült a film adaptáció. Ben Fountain- nak ez volt akkoriban az első könyve. A kötet az Amerikai könyvkritikusok díját is elnyerte. Az írónak azóta több könyve is készült, és számos díjat is elnyert. Azonban Magyarul csak ez a most bemutatott könyv van forgalomban.

Ang Lee néhány másik filmje: Gemini man 2019, Hulk 2003, PI élete 2012, Woodstock a kertemben 2009, Jégvihar 1997.

Az öt filmajánlat Karácsonyra is érdekelheti ! Az oldalunkon több filmet is bemutattunk DVD és Blu-ray változatban. Ezért javasoljuk, hogy böngésszen nálunk, fedezze fel a kínálatunkat.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...