Avatar: A Víz Útja – Magyar szinkronos előzetes

Érdekesség a film forgatásról : Kate Winslet aki a vízi törzs fejének feleségét játssza , a forgatások előtt megtanulta tovább visszatartani a lélegzetét a víz alatt. Olyan jól begyakorolta ezt a mutatványt, hogy megdöntötte a a színészek viszonylatában csúcs döntő Tom Cruise rekordját a 6 percet, Winslet egészen pontosan 7 percig bírta lélegzetvétel nélkül a víz alatt. Természetesen a színésztő szakemberi felkészítéssel érte el ezt a veszélyes időhosszot. (Víz útja)

A film egyébként minden idők harmadik legnagyobb bevételét hozó filmként van nyilvántartva. Az alkotás közel 2.32 milliárdos bevételt termelt . Összehasonlításképpen azonban az első avatárhoz képest ez az érték kevesebb, az első rész 2.9 milliárdot hozott. De még így is az első három közt a két rész szerepel valamint a Bosszúállók- Végjáték 0 2.8 milliárd bevételével a második helyen szerepel.

A történet szerint Jake, Neytiri és a gyermekeik boldogan élnek míg felnem bukkan az ellenség. Jake úgy dönt, hogy felkeresi a vízi népet ahol talán békére lelhet, ám nem sokáig. A veszély az egész bolygót fenyegeti, és így nem menekülhetnek el. Csak egy marad hátra szembenézni , megküzdeni a régi-új ellenséggel. A film azonban nem csak a küzdelemről szól, vannak csendes részei amikor csak gyönyörködhetünk a Pandora bolygó gyönyörű tájaiban.

Cinema City : Decemberi premier / 2023 11 hó. a filmet megrendelhetitek a Libri oldalán . Klikk a fentebbi reklámra. (Víz útja) A film továbbá megnézhető a Disney+-on is a streaming csatorna előfizetői számára.

A Karácsonyra ajánlottunk 5 DVD-t.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 1

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...